Oslo Utmark: Tora Dalseng / Jan Hakon Erichsen & Robert Johansson

[Bilde]

English info:www.osloutmark.no

12. september – 11. oktober:

(bergsdikt)
Jan Hakon Erichsen & Robert Johansson

Psycho Analytic
Tora Dalseng

Åpning lørdag 12. september:
Møt kl 12.00 ved inngang til marka, ved veikrysset Hellerudveien/Solbergliveien, Oppsal

Transport:
Buss 76 fra Helsfyr til Solbergliveien

Kart:
Publiseres etter åpning

Det blir lettere skogsservering!

Jan Hakon Erichsens arbeider har som utgangspunkt ubehaglige stemninger og negative følelser fra hverdagslivet som han bearbeider gjennom aggresjon, sort humor og slapstick. Dette jobber han med i en rekke medier med spesielt fokus på skulptur og videokunst. Objekter fra det daglige som bygges om eller fullstendig destrueres går igjen i alle hans prosjekter. Erichsens arbeider er blitt vist på en rekke gallerier og festivaler i inn- og utland siden han avsluttet studiene på Statens Kunstakedemi i 2004. Deriblant «Lights On» på Astrup Fearnley museet, «Tomorrow People» på Elevator Gallery i London og videofestivalen Art Tech Media på blant annet Museo Reina Sofia i Madrid.

Robert Johansson (f. 1977 i Grums, Sverige) jobber med rundgang, som forløpet i lemniskate, naturens hjul. Skog og tre, som materiale og tema, er tilbakevendene i hans arbeider. Han arbeider med tegning, fotocollage, trykk, installasjon og skulptur. Johansson har studert på Statens kunstakademi og på Akademie der bildenden Künste i Wien. Tidligere utstillinger inkluderer Teckningsmuseet, Nordnorsk kunstnersenter, Nils Aas kunstverksted, Värmlands museum, Trøndelag Senter for Samtidskunst, SP Gallery, Alma Löv Museum, Tegnerforbundet, 3rd Beijing International Art Biennale og Kiasma.

Tora Dalseng har siden hun gikk ut fra Kunstakademiet i Oslo i 2008 arbeidet innenfor skulptur, tegning og fotografi. Hun forholder seg til begreper, objekter og rom på en undersøkende, reflekterende og rytmisk måte, og er interessert i kroppens bevisste og ubevisste opplevelse av omgivelsene. Hennes tidligere utstillinger inkluderer solopresentasjon på NoPlace (Oslo, 2011) Unge Kunstneres Samfund, (Oslo, 2012), Podium (Oslo, 2014) og Kunsthall Stavanger (August 2015) og hun har senest deltatt på gruppeutstillinger på QB Galleri (2015, Oslo), HACIENDA v/1857 (2015, Zürich) og DNB NOR Stipendutstilling på Oslo Kunstforening (November, 2015).

Legg til ekstern kalender…