Rongeur, Fräulein, Good Dancers-reunion og Skamburger på Lundis

[Bilde]

Rongeur stikker til Trondheim i november sammen med stonerrockerne Fräulein, og i Trondheim møtes vi jaggu av en gjeng punka stonerrockerne der også, nemlig Skamburger. Trur du faen ikke scenen er satt for en aldri så liten Good Dancers reunion da a gitt! Jo det er den!

Bare et sted å være den 7 november hvis du allikevel skulle befinne deg i Trondheim. Fru Lundgreen er stedet. Hvor ellers egentlig?

Dansekveld for hele apeflokken med andre ord. Ses!

RONGEUR
Rongeur er en sinna stonersludge-trio fra Oslo som la ned grunnsteinen i 2012. Med en dystopisk blanding av metal, stoner, grunge og post-rock undergraver Rongeur ethvert håp om fred i sjelen. Bandet slapp i 2014 demosamlingen “The Catastrophist and As The Blind Strive” på kassett på den britiske etiketten Aonair Productions, og på CD via Disiplin Media i 2015. Utgivelsen mottok meget gode anmeldelser i internasjonal musikkpresse og utpå høsten ventes både en ny 7-tommer på Disiplin Media og en digital splitt-single med sludgepunkerne i Ampmandens Døtre gjennom Ampmandens Records! Det blir hett.

www.facebook.com/Rongeurband
open.spotify.com/artist/2Sx…
rongeur.bandcamp.com

FRAULEIN
Fraulein er en motløs Oslo-trio som spiller hjemmesnekra, skitten tungråkk, akkurat det du trenger for å overdøve generell menneskelig meningsløshet.

soundcloud.com/frauleinrocks

GOOD DANCERS
Akkurat som “Job for a Cowboy” ikke har noe med storfeoppdrett å gjøre, så har ikke “Good Dancers” noe med dansing å gjøre. Derimot har de alt å gjøre med headbanging, crowdsurfing, stonerock og herlige og morsomme metallrytmer som kunne fått selv “Black Debbath” til å trygle om oppskriften.

open.spotify.com/album/2ZkO…

SKAMBURGER
Med føttene godt plantet i hardrocken fjerner Skamburger gørra fra punken, det sidræva fra stoneren og fjerner alle pudlene fra metalen. Dette skaper ei salig røre av syngevennlig rock som er rett på sak, og temmelig in-your-face.

Legg til ekstern kalender…