Kevin Fauske & Morten Vee pres. LEIF & HAUGLI på HvaSkjer!

Kevin Fauske & Morten Vee disker opp med helaften på HVASKJER! på Torshov! LEIF har slippfest for sin første singel BOYS WHO WANT LOVE med første konsert i Oslo på et halvt år. HAUGLI er en av Oslo´s mest spennende House-produsenter og lover kok på dansegulvet, før Kevin Fauske og Morten Vee leder oss videre inn i natten med sleip og sexy deephouse.

22:00 Videointervju med LEIF
22:30 Videointervju med HAUGLI
23:00 LEIF Live
00:00 HAUGLI
01:00 DJsett med Kevin Fauske & Morten Vee

LEIF
Den Oslo/Berlin-baserte artisten er nå klar med soloprosjektet LEIF og gir ut en serie singler høsten og vinteren 2015 / 2016. Singlene leder opp til en EP utgivelse i mars 2016, på artistens egen Popklubb label. Etter 3 år med turneer i Tyskland og Norge er LEIF mer klar enn noen gang for å presentere ny musikk, som plasserer seg i gaten til Simian Mobile Disco, Hot Chip, Here We Go Magic, og The Durutti Column.

I kveld feirer vi slippen av den aller første låten til LEIF sitt soloprosjekt.

- soundcloud.com/leifxmusic

HAUGLI
Jørgen Haugli Johansen, bedre kjent under alias “Haugli”, er en norsk house/techno og elektronika produsent og DJ basert i Oslo. I 2013 åpnet han Solar Music Festival Norway på hovedscenen og senere samme år, leverte et avslutningsett på Sommerøya Elektronika Festival.

Haugli’s diskografi kan karakteriseres som dypt, emosjonelt og drivende. Sent 2013 ble hans første EP på Stonebridge’s label “Stoney Boy Music” utgitt, etter Stonebridge (mannen bak klassikeren “Show Me Love”) hørte noen av hans låter på besøk i Oslo. 2014 la han ut remix av Røyksopps “What else is there” og Bibio’s “Lover’s Carvings” til gratis nedlastning på soundcloud, der han har fått knallgod respons og support fra DJ’s og lyttere i både Norge og utlandet. I tillegg ble også låten “All Night Long” utgitt på annerkjente ‘Great Stuff Recordings’ (Pleasurekraft, Umek, Patrick Topping, Alan Fitzpatrick, Format B).

- soundcloud.com/haugli
- www.facebook.com/hauglimusic

KEVIN FAUSKE & MORTEN VEE
Har vært bak miksebordet i noen år og reist litt rundt for å vise frem musikksamlingen sin. De følte Oslo fortjente en plass der folk kan bli kjent med de flinke DJen og artistene som går i arbeid når alle har fri for å være med å skape kultur. Dette var Hva Skjer helt enige i. Og den 31. okt. kan dere være med å oppleve andre utgave der Kevin Fauske & Morten Vee skal ta dere med for å bli bedre kjent med alle de fantastiske talentene Oslo har å by på.

- soundcloud.com/kevinfauske
- soundcloud.com/mortenvee

Vi vil informere at intervjuet og livesettet vil bli filmet

CC: 100NOK

Legg til ekstern kalender…