Barnas verdensdag Oslo 2015

I år blir det mye latinamerikansk på programmet. Gjett om vi gleder oss? Det argentinske plateselskapet ZZK records vil for aller første gang lage klubb på barnefestivalen vår! Her kan dere danse til cumbia DJs i verdensklasse. I den travle Bazaaren er det liv og røre, med mange aktiviteter, ting å kikke på og lukter og smaker fra ulike verdenshjørner. Kulturstasjonen er fylt til randen med verksteder og klovnene tumler rundt med store smil og varme hjerter, mens det plutselig kan poppe opp en konsert, midt i en trapp eller i en kø. I bakgården er det konserter og massevis av overraskelser.

Åpning i Verdensteltet kl. 11:00.

Gå inn fra Tøyenbekken/Grønland Kulturstasjon, eller inn fra Kafé Asylet, og få med dere åpningskonserten allerede kl 11. Verdensdagen starter med det beste fra alle innendørsscenene – Bollywood-dans, indonesisk saman, capoeira, flamenco, beatboxing og slampoesi, somalisk dhaanto, irakiske barnesanger og Peru for de minste.
Oslo World Music Festival lander på Grønland denne helgen – og inviterer deg til å danse, synge, snuse, drømme, tegne, male og lære – det føles som om huset renner over av inntrykk denne dagen. Og det er for alle. Helt gratis. Vi sees vel?
Info in English here: www.osloworld.no/en/news-20…

Se www.rikskonsertene.no/bvdoslo for program for flere konserter og verksteder, med blant andre Grupo Cordão de Ouro, Norway C. Mestre Turbina, Jesus Morente Oficial, Lavleen Kaur, Sarah Camille, Amina Sewali, ZZK Records / Zizek Club, Damini House of Culture, Oslo musikk- og kulturskole, Fivil, اباذر عبدالباقى ABAZAR HAMID, Safaa J Al-Saadi, Mohammed Jabar Hasan, Espacio De Arte FlamencoNoruega og overraskelser!

Legg til ekstern kalender…