GOYO pres. Mondegreen (live) + Arms Akimbo & Gab/B

[Bilde]

MONDEGREEN (live)

Mondegreen jazz, soul, beats & eletronica jam-session. Disse gutta har jammet sammen siden begynnelsen av januar, og har spilt flere ganger på Fisk&Vilt og ulike mindre klubber i Oslo. De lager alltid god stemning med en blanding av eksprimentell elektronika og jazzete klubbmusikk, kreativ og utforskende med en blanding av live instrumenter og beats making.

I kveld med Kenan Dzanic på loops & synth, Erik Kjos Fonn på bass & synth, Tim Lowerson på saxofon, Jomikkel Huse på synth, Simen Formo Hay på gitar, Jon Fosmark på vokal, Brynjulv Guddal på perkusjon og Sten Erland Hermunstad på keyboard.

GAB/B (GOYO)

Gab/B er en Chilensk produsent og DJ, resident i GOYO, med base i Oslo. Han beskriver musikken sin som «future house» og «dub beats». Gab/B er influert av sin Sør Amerikanske bakgrunn hvor musikken ble formet i mørke kjellere på Sør Amerikanske klubber. I mars iår slapp han sin andre EP på GOYO Records, og mot nyåret er det er mye mer spennede i vente fra denne kanten, med flere utgivelser på GOYO Records. Han er fortsatt ukjent for de fleste i klubbmiljøet i Oslo, men imponerer på produksjonssiden, og det er bare ett spørsmål om tid før alle danser til låtene hans på din lokale utested ! Produserer en blanding av eksprimentell mørk elektronika, og mer up beats klubblåter.

ARMS AKIMBO (GOYO)

Arms Akimbo er resident dj og booking i GOYO. Han spiller en stil som mikser dub, bass, garage og funk, og han overrasker alltid med kule låtvalg og ukjente rariteter som han får til å passe samme, og det blir alltid god dansegulv vibbe med beaten hans i bunnen ! Han har spilte i inn- og utland, blant annet Dimensions Festival og Horizon Festival showcases for GOYO, og kommer jevnlig med noen fete mixer og eksprimentelle krumspring på produksjon.

cc. GRATIS INNGANG ! !

Artwork av Gabriel Oso Parde (Gab/B)

Legg til ekstern kalender…