Introduksjon til komplett sangteknikk

Komplett sangteknikk kan gi deg gode verktøy slik at du kan bruke stemmen nøyaktig slik du ønsker – uten heshet og slitasje. På dette 3-timerskurset vil du få en grunnleggende innføring i komplett sangteknikk, både teoretisk og gjennom praktiske øvelser.

Det kreves ingen forkunnskaper og både uerfarne og profesjonelle sangere er velkomne.

Om oss:
Guro Høimyr (www.gurohoimyr.com) og Julie Marie Ervik (www.julieervik.com) er CVT trainees ved Complete Vocal Institute i København, og gir ukentlig individuelle sangtimer. De er begge aktive som utøvende sangere. Guro er i tillegg utdannet musikkterapeut fra Norges musikkhøgskole, og Julie er utdannet fysioterapeut.

Om komplett sangteknikk:
Komplett sangteknikk er utviklet etter mange års forskning av den danske sangeren og stemmeforskeren Cathrine Sadolin. Det er en logisk og sunn teknikk som setter stemmen i system. Hovedbudskapet er at samtlige stemmelyder kan produseres på en sunn måte, og det skal alltid kjennes behagelig å bruke stemmen. Det heter “komplett” nettopp fordi teknikken dekker alle lyder, uavhengig av musikalsk stilart. Sjekk ut www.completevocalinstitute.com

[Bilde]

tekst

Legg til ekstern kalender…