GOYO på Fisk & Vilt pres. Mondegreen (live), Arms Akimbo & J André

[Bilde]

MONDEGREEN (live)

Mondegreen jazz, soul, beats & eletronica jam-session. Disse gutta har jammet sammen siden begynnelsen av januar, og har spilt flere ganger på Fisk&Vilt og ulike mindre klubber i Oslo. De lager alltid god stemning med en blanding av eksprimentell elektronika og jazzete klubbmusikk, kreativ og utforskende med en blanding av live instrumenter og beats making.
I kveld med Kenan Dzanic på loops & synth, Erik Kjos Fonn på bass & synth, Tim Lowerson på saxofon, Simen Formo Hay på gitar, Per Andreas Pea på vokal, Brynjulv Guddal på perkusjon og Sten Erland Hermunstad på keyboard.

ARMS AKIMBO (GOYO)

Arms Akimbo er resident dj og booking i GOYO. Han spiller en stil som mikser dub, bass, garage og funk, og han overrasker alltid med kule låtvalg og ukjente rariteter som han får til å passe perfekt sammen, og det blir alltid god dansegulv vibbe med beaten hans i bunn ! Han har spilt i inn- og utland, blant annet Dimensions Festival og Horizon Festival showcases for GOYO, og kommer jevnlig med noen fete mixer og eksprimentelle krumspring på produksjon ! Er den som lager det electroniske lydbildet i Mondegreen. Driver også plateselskapet GOYO Records som har noen fete utgivelser på nyåret !

JAY ANDRE

Jay Andre er kjent fra Trondheims undergrunnsmiljø, og er en House & Techno DJ som har spilt på de fleste elektroniske konsepter i Trondheim, og er blitt kjent for sine dype warmup-sets. Referanser: Re:tail, Beatsoup, Club-Wonderland.
soundcloud.com/demore

Legg til ekstern kalender…