DØDSDANS #1

MARTYRDÖD (Stockholm/Göteborg)
Med utgivelser på Southern Lord og Havoc Records burde ikke Martyrdöd være noe nytt bekjentskap for noen som er interessert i hardcore punk i 2015. Med sine siste tre album har svenskene for alvor hugd seg ut sin egen nisje i sjangeren, og vi ser frem til å ønske veteranene velkommen til Trondheim for første gang. Medlemmer av Martyrdöd er bl.a. kjent fra band som Skitsystem, Agrimonia og Miasmal.

martyrdoedsl.bandcamp.com
www.facebook.com/martyrdod

VICTIMS (Stockholm)
Da Victims gjestet Trondheim for fem år siden ble det en festkveld helt uten like. Lite visste publikum eller band om at dette skulle bli en av de siste konsertene på UFFA før det gamle huset brant ned bare noen uker senere. Nå er endelig Stockholmsgjengen klare for å spille i Trondheim igjen, denne gangen på nye UFFA! Bandet har nylig spilt inn et nytt album som forhåpentligvis er klart til festivalen. Rock’n’roll d-beat attack!
Medlemmer av Victims har spilt eller spiller i Diagnosis?Bastard!, Sayyadina, Swarm, Outlast, Nasum, Acursed og The Battle of Santiago.

www.victimsinblood.com
www.facebook.com/pages/VICT…

MØRKT KAPITTEL (Trondheim)
Siden 2007 har Mørkt Kapittel vært fanebærerne for melodiøs crust/d-beat i Trondheim. Bandet har tre EPer på samvittigheten og om alt går som det skal er en ny 7" klar til DØDSDANS #1. Medlemmer spiller også/har spilt i Vi Gruer Oss, Dominic, Evasion og Vanskapt.

www.morktkapittel.com
www.facebook.com/morktkapittel

MACHETE (Vestfold)
Machete er et relativt nytt tilskudd til Norges hardcorescene. Medlemmer i bandet har spilt i bl.a. Mansters og Betongbarn. Vi gleder oss til bandets Trondheimsdebut!

macheterocks.bandcamp.com
www.facebook.com/macheterocks/
negativevibe.net

BLOOD SUCKERS (Oslo)
Oslos kanskje mest aktive punkband besøker endelig Trondheim! Gjengen gav i fjor ut sjutommeren Night of the Sadist og har hatt en svimlende konsertfrekvens både i inn- og utland de siste årene. Relaterte prosjekter er Okkultokrati, Haust, Urbanoia, og Svart Samtid.

hardwarerecords.bandcamp.co…

AKRASIA (Oslo)
Oldschool-crust inspirert av Amebix, Killing Joke og Celtic Frost, i en særegen psykedelisk innpakning. Gjengen spilte nylig support for UFOMAMMUT (IT) under Svart Oktober Fest i Oslo. Medlemmene har lang fartstid fra både norsk og italiensk hardcore- og metalmiljø.

NO FUTSER (Trondheim)
Drum&bass-hardcore fra Buran! Med medlemmer fra Antikontråll, Faensmakt, Ticking Bomb ++
.
nofutser.bandcamp.com/releases

DISTROER:
Punkebjartes Punkeplater
All Good Clean Records.

CC: 100,- per dag.
Dørene åpner kl. 20:00.

OFFISIELT VORSPIEL PÅ LØRDAG! MER INFO KOMMER!

Legg til ekstern kalender…