CYAN stipendutstilling 2016- innsendingsfrist

Selve stipendutstillingen ararngeres i CYAN galleri i Oslo, 25-31.janaur.
Som tidligere år vil det arrangeres en åpen kveld for publikum, mandag 25.januar, der utstillerne får muligheten til å presentere seg og sitt verk. Det vil også bli en egen deltakerkveld torsdag 28.januar, der utstillerne møtes for å diskutere utstillingen og juryere vinneren av ett av stipendene selv.

Publikum kan stemme fram vinnerne av 4 av stipendene, mens det gjeveste utstillingsstipendet avgjøres av en fagjury bestående av fotograf Sigurd Fandango, Lillian Reif, vikarierende ansvarlig redaktør magasinet KUNST, Trine Stephensen, The Plantation, og Tone Elin Solholm og Ida Warholm Bjørken, vinnerene av utstillingsstipendet ved Cyan :stipendutstilling 2015

[Bilde]

Som før er det slik at publikum som stemmer på hvem som skal vinne stipend, også selv kan vinne bildet de stemmer på. Fotografene må derfor være forberedt på å gi fra seg sitt utstilte verk til en fra publikum dersom de vinner et av stipendene som fordeles av publikum. Publikumsprisen avgjøres ved opptelling av stemmesedler, mens de andre stipendene trekkes tilfeldig fra publikum sine stemmer.
I tlllegg jobber vi for å legge inn noen ekstra overraskelser som vil gi flere av deltakerne eksponering og utstillingsmuligheter senere.

Deltkaergebyret er på 150,- og gir deg i tillegg solid rabatt på studioleie på CYAN studio i løpet av året.
mer info på nettsiden til Cyan :studio

CYAN stipendutstilling er støttet av våre trofaste sponsorer
FotoPhono Imaging, NORDphotografpy, Studio Technika, Interfoto, Canon Norge, Nordic Light International Festival of Photography, Dokumentarfestivalen DOK:16 og webplattformen Exhibby

Legg til ekstern kalender…