SUEDE

[Bilde]

Suede kommer tilbake til Norge for å gjøre en eksklusiv konsert på Sentrum Scene!
Dette i forbindelse med deres nye album og film “Night Thoughts", som blir gitt ut 22. januar. Konserten på Sentrum Scene blir av det unike slaget, ettersom Suede skal spille “Night Thoughts” i sin helhet med filmen som backdrop. Andre delen av konserten blir av det tradisjonelle slaget, der vi kan forvente at Suede spiller noen av sine mest kjente låter – som har gjort britpop-bandet til legender.

Suede bemerket seg stort på nittitallet etter å ha utgitt sitt selvtitulerte debutalbum, og fulgte opp med albumet ”Dog Man Star” og ”Coming Up”. Bandet etablerte seg til å være en av de største og viktigste rockebandene, helt frem til de skilte lag i 2003.

I 2013 ga de ut albumet ”Bloodsports”, som var deres første på 11 år. 22. januar følger de opp med nevnte “Night Thoughts”. Deres nye album er produsert av bandets trofaste samarbeidspartner Ed Buller, og ble spilt inn i SARM Studios i London og i ICP i Brussel. Filmen som kommer med albumet blir regissert av den anerkjente fotografen Roger Sargent. Pitchfork har allerede gitt sterke 7.5 for plata.

Bill. kr. 450,- + bill.avg. 18 år leg.
Dørene åpner kl. 19.00.

Legg til ekstern kalender…