Sandermosen 2016 (på Revolver)

SANDERMOSEN 2016
Revolver, lørdag 11. juni
Bill.: 250,- (inkl. avg.) (kommer straks i handelen)

CARSON WELLS (SCO)
En helt rå trio fra Aberdeen.
NATALIE EVANS (ENG)
Låtskriver, sanger og ikke minst gitarist. Fra Kent.
LIONGEIST
Observante postrockmointeresserte oslofolks nye favorittband.
LØCHSTØER
Høy lillebror fra vestkanten. Skikkelig flink og en sjeldent all right type.
SJUR LYSEIDS POTPURRI
Sjelden mulighet! Må sees!
VI SOM ÄLSKADE VARANDRA SÅ MYCKET (SWE)
Den sorgligaste musiken i världen.
YOUTH PICTURES OF FLORENCE HENDERSON
Sjumannsband fra Bodø, nå bosatt i Oslo, Tønsberg og Trondheim.
AKERSELVA KVINNEKOR
Et kvinnekor fra Akerselva.
LAKKEGATA PINGPONGFORENING
Oslos offisielt dårligste og uoffisielt triveligste ping-pong-lag.

LPPF holder førfest i Kristparken, rett over gata fra Revolver, med pingpongturnering og generell oppladning fra kokka 13:00: www.facebook.com/events/244…

++

Femårsjubileum og gravøl på Revolver!

Sandermosen emofestival startet som et halvsprøtt innfall da vi på selveste 17. mai 2012 fikk melding fra Moving Mountains om at de sto uten spillested i Oslo pga en brann på Kampen Bistro. Stasjonsmester Tore på Sandermosen hadde lenge hatt lyst til å arrangere konsert med oss på stasjonen, men vi var – merkelig og skammelig nok, sett i etterpåklokskapens lys – litt skeptiske til ideen. Rockekonsert på en nedlagt togstasjon langt oppe i skogen? Gikk det an? Ville publikum orke å komme?

En liten måned senere sto vi likevel sammen med stasjonsmesteren på perrongen og så historiens første emofestivaltog ankomme Sandermosen stasjon. Vi har hatt mange flotte opplevelser som band, men den jublende gleden og lettelsen vi følte da den ene feststemte festivaldeltageren etter den andre steg av toget overgår det meste. Tore holdt sin tradisjonelle og som alltid litt for lange velkomsttale, festen var i gang og resten er emofestivalhistorie.

I årene som har fulgt har det bare blitt bedre og bedre og det har på fire år rukket å bli en viktig sommertradisjon, ikke bare for oss, men også for en stadig større fast skare av festivalgjengere.

Det er derfor med sorg vi må melde om at det etter alle solemerker ikke blir flere emofestivaler på Sandermosen. Tore Perrong måtte flytte ut i april, og Sandermosen stasjon slik vi kjenner og elsker den vil ikke lenger være blant oss. Tore har bytta ut stasjonsmesteruniformen med fyrvokterhabitt og flytta til Hvaler, og vi flytter det hele til vårt evige favorittsted Revolver, der alt skulle ligge til rette for en helt sjeldent fet fest. Kanskje kommer til og med den forhenværende Stasjonsmesteren sjøl innom på veien til sitt barneskolefemtiårsjubileum?

Takk til alle dere som har vært innom festivalen i disse årene, og en spesiell stor takk og applaus til Norges aller herligste Stassjonsmester, den legendariske TORE TOG! Vi ses på Søndre Sandøy.

Band 2012:
Iampsyencefiction
Youth Pictures of Florence Henderson
Moving Mountains (US)

Band 2013:
Avind
Iampsyencefiction
Youth Pictures of Florence Henderson
Dowsing (US)
Annabel (US)

Band 2014:
The Little Hands of Asphalt
Rudi Simmons
Avind
Youth Pictures of Florence Henderson
Singing Swords

Band 2015:
Wölfbike
Rudi Simmons
Frode Johannessen
Truls & The Trees
Human Hands (UK)
Youth Pictures of Florence Henderson
Hiawata!

Legg til ekstern kalender…