GOYO på FISK - Mondegreen (live) + Arms Akimbo dj-set

[Bilde]

Vil du ha tropisk lørdagsstemning på en tirsdag i vinterferien! Kom på Fisk & Vilt og groove til jazzy og funky lyder live fra Mondegreen, før DJ-set av Arms Akimbo. Forvent noe som varmer både sjelen og skjorta i vinterkulda i Oslo. Tirsdagsdans på Fisk & Vilt ! ! ♥

MONDEGREEN (live)

Mondegreen jazz, soul, beats & eletronica jam-session. Disse gutta har jammet sammen siden begynnelsen av januar, og har spilt flere ganger på Fisk&Vilt og ulike mindre klubber i Oslo. De lager alltid god stemning med en blanding av eksprimentell elektronika og jazzete klubbmusikk, kreativ og utforskende med en blanding av live instrumenter og beats making.
I kveld med Kenan Dzanic på loops & synth, Erik Kjos Fonn på bass & synth, Tim Lowerson på saxofon, Per Andreas Pea på vokal, Brynjulv Guddal på perkusjon og Sten Erland Hermunstad på keyboard.

ARMS AKIMBO (GOYO)

Arms Akimbo er resident dj og booking i GOYO. Han spiller en stil som mikser dub, bass, garage og funk, og han overrasker alltid med kule låtvalg og ukjente rariteter som han får til å passe perfekt sammen, og det blir alltid god dansegulv vibbe med beaten hans i bunn ! Han har spilt i inn- og utland, blant annet Dimensions Festival og Horizon Festival showcases for GOYO, og kommer jevnlig med noen fete mixer og eksprimentelle krumspring på produksjon ! Er den som lager det electroniske lydbildet i Mondegreen. Driver også plateselskapet GOYO Records som har noen fete utgivelser på nyåret !

Gratis inngang.

Legg til ekstern kalender…