GOYO på Hendrix Ibsen pres Michael Jæger & Arms Akimbo

[Bilde]

Jazzy stemning på Hendrix Ibsen! Kom og groove til jazzy house, bass og funk. DJ-set av Michael Jæger & Arms Akimbo. Forvent noe som varmer både sjelen og skjorta denne kvelden. Masse digg på menyen både mat og drikke :) Gratis inngang.

MICHAEL JÆGER

Jæger er kjent for alltid å få dansestemningen i toppen på klubbene han spiller på, og spiller sett med veldig mye edge og energi ! Han kjører en blanding av house, elektro og garage, med ett tykt påsmurt strøk av positivitet over det hele. Tidligere har han samarbeidet med både GOYO og Bassline Boutique, og han har showcased på Horizon Festival i Bulgaria, og ellers spilt på uttallige undergrunnsfester og klubber i Oslo. Alltid med ett stort smil og en haug med danseglade folk som kaster seg ut på dansegulvet når han går på.

ARMS AKIMBO (GOYO)

Arms Akimbo aka Kenan Dzanic er resident dj og booking i GOYO. Han spiller en stil som mikser dub, bass, garage og funk, og han overrasker alltid med kule låtvalg og ukjente rariteter som han får til å passe perfekt sammen, og det blir alltid god dansegulv vibbe med beaten hans i bunn ! Han har spilt i inn- og utland, blant annet Dimensions Festival og Horizon Festival showcases for GOYO, og kommer jevnlig med noen fete mixer og eksprimentelle krumspring på produksjon ! Er den som lager det electroniske lydbildet i Mondegreen. Driver også plateselskapet GOYO Records.

Legg til ekstern kalender…