Yoga med live cello!

[Bilde]

Her kan du tillate deg selv å synke inni dype, rolige yogastillinger, mens sansene åpner seg for levende cellotoner i en fysisk yoga- og konsertopplevelse. Vi kommer til å holde ulike stillinger over tid, og du vil bli guidet trygt inn i posisjonene som er inspirert av yin yoga.

Detaljerte instruksjoner viker plassen for musikken som vi gir en større rolle i denne dagen. Invitasjonen er å lytte til kroppen og MED kroppen, og være med å utforske lytteropplevelsen fra et fysisk perspektiv.

[Bilde]

Musiker: Kristine Solberg
Våren 2009 fullførte Kristine sin Mastergrad på Norges Musikkhøgskole med Prof. Truls Mørk. Hun har også studert ved Hochshule für Musik und Theater Hamburg med bla. Prof. Bernahrd Gmelin og Aage Kvalbein. Etter endt utdannelse har hun jobbet som distriktsmusiker på Voss. Hun er nå tilbake i Oslo hvor hun jobber som cellolærer og frilansmusiker.

Instruktør: Siw Aduvill
Siw har bakgrunn fra moderne sirkus som sjonglør og regissør. Hun har yogautdannelse fra Australia, Frankrike og USA, og er registrert med Yoga Alliance. Hun har en udogmatisk undervisningsstil og er opptatt av å skape rom for folks egne opplevelser. Siw har skrevet boka “Yoga når det gjelder” (Arneberg forlag 2015).

Vi har laget en FB side

Legg til ekstern kalender…