GOYO PÅFUGLEN pres. OLEFONKEN // MOLD ME WITH JOY // GAB/B // NOGEN LUNDE // SAFIRA // SNORRE B2B RICHARD

GOYO Sommerfest Påfuglen // Olefonken / GAB/B / MOLD ME WITH JOY/ NOGEN LUNDE (Michael Jæger & Jose Espeland) / SAFIRA + // Deco by: GreenFairy Art & Deco

GOYO er tilbake på Påfuglen og denne gangen gjør vi en førsommerfest, med ett kulturelt program med live artister, djs og spennende overraskelser. Vi samler til en feiring av at sommeren er rett rundt hjørnet, med saftige lyder, juicy stemning, fruktige smaker og sprudlende såpebobler ! !

Tropisk decor, visuals, sommervibez og masse sol, sommer & het stemning! To scener & bakgårdsmys ! !

Påfuglen har utvidet sine lokaler, og dermed også fått flotte lokaler til mingleområde innendørs !

Ta på sommerklærne og den nye brunfargen, og kom og dans sommeren inn ! ! Glitter smitter & vi sier velkommen til kreative utkledelser eller sommerlig kroppsdecor ! ! ♥

Lineup // OLEFONKEN / GAB/B / MOLD ME WITH JOY m perc Brynjulv Guddal / NOGEN LUNDE (Michael Jæger & Jose Espeland) / SAFIRA / SNORRE b2b RICHARD

TIMELINE

Scene I:
01.30 – 03.00 Nogen Lunde
00.00 – 01.30 Olefonken
22.00 – 00.00 GAB/B

Scene II:
01.00 – 03.00 Mold Me With Joy & Brynjulf Guddal (perc)
23.30 – 01.00 Safira
22.00 – 23.30 Snorre b2b Richard

++ overraskelser fra åpning kl. 20.00

Sett av dato ! !

Dette er en privat fest ! Kun inngang i døren ved attending, vi har liste i døren ! (send oss mail på personer som evt ikke har facebook på goyo.post@gmail.com)

ATTENDING = LISTE

CC: 100 kr før 23.00 // 150 kr etter 23.00

CASH IS KING


ARTISTER / DJS

OLEFONKEN

Vi er glade for å ha med oss Olefonken på Påfuglen, en spennde Oslo basert artist som har hatt mye spennede på plakaten de siste årene både utenlands og i Norge. Olefonken har spilt på Sonar Sessions og Slottsfjellfestivalen i 2015, og vært med i Red Bull Music Academy sin alumni satsning i Toyko i 2014. Olefonken er ellers kjent som resident fra Jæger, og vært med å starte konseptet hubbabubbaklubb sammen med bl.a Andre Bratten.

Olefonken er en av Osloscenens morsomste, flinkeste og beste nye navn nå. Norske Ole Petter Hergum sier sjøl at han lager dansbare «femogåtti-soveromssoul»-hits med gjengen i hubbabubbaklubb, mens han lager sløy, elektronisk dansemusikk under navnet Olefonken, inspirert av blant annet Holger Czukay og vår egen Bjørn Torske. På privaten er Ole P. en mann av få ord, men vise ord, og med masse rytmer i bagasjen fra en oppvekst i Afrika. Som mange av sine oslodiscokollegaer er han sterkt påvirket av den gode synth-legenden Giorgio Moroder.

RA skriver om Olefonken:
“Olefonken is a man of few tracks and even fewer words. But when something comes out it is solid, envisioned, and full of love. Raised in Africa his sound has a warm funky rhythmic quality to it, but since growing up in Norway it also contains fresh, cold and sometimes melancholic melodies. Olefonken’s distinctive touch can be heard on solo projects as well as on his band hubbabubbaklubb’s latest endeavours.

Soundcloud: www.soundcloud.com/olefonken
Facebook: www.facebook.com/Olefonken-946749268738953/

GAB/B

Gab/B er en chilensk produsent og DJ, med base i Oslo. Gab/B er influert av sine Sør Amerikanske røtter hvor den musikalske interessen ble formet i mørke kjellere på Sør Amerikanske klubber. Gabriel betegner stilen sin som en blanding av «future house» og «dub beats». I kveld gjør han en fresh og forfriskende house & techno sett. Gab/B har spennende prosjekter på gang, og sjekk ut hans sider for mer Lyd. GAB/B er og en habil collage kunstner, VJ og lager plakater for GOYO.

Mixcloud: www.mixcloud.com/lazygmedia/
Soundcloud: soundcloud.com/gab_bg

MOLD ME WITH JOY (GOYO)

Mold Me With Joy aka Kenan Dzanic er en kjent DJ og produsent, og han står og bak klubb- og konsertkonseptet GOYO.

Med en interesse mixet med hans bakgrunn fra avantgarde Jugoslavia og det kontinentale så vel som skandinaviske klubb- og techno produksjoner i nyere tid, – så vel som verdens fem kontinenters fusion med moderne klubbmusikk.

Han liker å mixe alt organisk og elektronisk, og spiller gjerne en blanding av dyp house, organisk techno med smakebiter av funky, soul og rytmiske låter – alt fra afrobeat, funk, soul og ukjente danselåt skatter fra den svundne tid. Gjør deg klar til mange overraskelser og bli dratt med i ett dyptdykk i den glemte klubbhistorien svundne univers som til de nyeste utforskende og grenseoverskridene house og techno-utgivelser, så vel som klassiske klubblåter.

Alt i en like perfekt blanding som knasende nonstop tilsatt honningkrukka.

Soundcloud: soundcloud.com/arms-akimbo
Facebook: www.facebook.com/Arms-Akimb…

NOGEN LUNDE (Michael Jæger & Jose Espeland)

Jose Espeland (Burn Residency, The Villa, Gudruns, etc) og Michael Jæger (Seeds, Bassline Boutique, Hood Drunk, The Villa) slår seg sammen i dette rykende ferske konseptet.
Nogen Lunde står for å levere no-bullshit klubbopplevelser innenfor flere musikksjangere, med fokus på kommunikasjon, stemning, gode låtvalg og god teknisk utførelse.

Vi gleder oss å høre hva disse to har satt sammen for kvelden. To populære klubbdjs som har vært med på ulike konsepter i Oslo, og er kjent for å trekke positivitet og folk ut på dansegulvet ! For første gang i kveld på GOYO på Påfuglen III.

SAFIRA

Safira er en ung og lovende dj innen Oslo’s house og techno miljø. Med mindre enn 2 år bak spakene har hun allerede blitt en yndling blant mange i Oslo. Fra b2b sessions med Tina V til gigs på Jaeger med Brokesteady & Andre Bravo, har hun visst et naturtalent og energi utenom det vanlige ! Nylig varmet hun også opp for Heidi (CAN) med Tina V på Mandagsklubbe på Jæger. 2016 ser ut til å love godt for Safira !

GOYO på World Wide Spiderweb
GOYO page: www.facebook.com/goonyourown
GOYO rep person: www.facebook.com/rep.goyo
GOYO Instagram: www.instagram.com/goonyourown
GOYO Soundcloud: www.soundcloud.com/goonyourown

Artwork by: Gabriel Oso Pardo

Visuals by: VJ HONESTY – Gabriel Oso Pardo

Deco: GreenFairy Art&Deco

Legg til ekstern kalender…