GOYO Boat Party & Island Exchursion pres. Daniel Gude // Molde Me With Joy // Nogen Lunde (Jose Espeland & Michael Jæger) // Gab/B // Snorre & Richard

[Bilde]

GOYO BOAT PARTY & ISLAND BEACH PARTY // 09. JULI 2016 // LINEUP // Daniel Gude (Kids Love Bass, Retro) / Mold Me With Joy (GOYO) / NOGEN LUNDE (Jose Espeland & Michael Jæger) / Snorre & Richard / Gab/B (GOYO, Small Records) //

** GOYO SOMMERBÅTFEST & SOMMERUTFLUKT ! **

Vi setter seil på årets GOYO båtfest ! ! SHIP O HOI ! !
Vi lager heldagsutflukt med båtfest & piknik i det fri, med landgang på en av de vakre Oslo øyene ! ! ! Gjør dere klar for heldagsutflukt med fete artister, dansing i solen, piknik under åpen himmel og frisk sjøluft i ørene.

Sommervibzen er bestilt i takt til rytmene på bølgene og de rytmiske beatsene fra DJsa med freshe house tracks og faste elektriske techno støt mitt i Oslofjorden. Det blir dansing til solnedgang og soling på dekk eller på land, mens vi legger til stranda for en piknik på en av øyene ute i vår vakre fjord.

Det blir soling og piknik på land mens båten ligger til kai, før vi tar turen tilbake senest kl. 19.00. Ta med solkrem, solbriller, bikini og piknikbagen og masse smil ! ! En kan kjøpe øl inne på båten som er rett ved siden av oss, mens vi ligger til kai!

Ikke lov med medbrakt drikke, men det er fritt fram å ta med egen mat ! ! Pakk gjerne til piknik! Også salg fra grillen på båten !

Vi setter seil fra Aker Brygge, med tilbakekomst kl. 21.00 på kvelden.

Pris: 30 Euro = 280 kr
Max. plass på båt – 80 pers, så lurt å forhåndskjøpe !

Forhåndssalg:
www.residentadvisor.net/eve…

AVGANG: Kai 3, Aker Brygge, kl. 15.00 presis!
Boarding: 14.00.
Billett: 30 E + 4 E (avgift)

GOYO på World Wide Spiderweb

GOYO page: www.facebook.com/goonyourown
GOYO rep person: www.facebook.com/rep.goyo
GOYO Instagram: www.instagram.com/goonyourown
GOYO Soundcloud: www.soundcloud.com/goonyourown

ARTISTER:

DANIEL GUDE (Kids Love Bass / RETRO)

Daniel Gude, også kjent som DJ Nuhhh fra Kids Love Bass, og som resident på Jæger og en av gutta bak RETRO kveldene der, er med oss ut på havet med sine svette rytmer og låtvalg som spiller vidt mellom bass, garage, funk, afro-house, og techno som godt krydrete låtvalg og svette dansegulv med høy highend faktor. Vi gleder oss til å ha han med oss ut på båten, sammen med Mold Me With Joy for å kicke stemningen inn og opp på båten som går tilbake igjen til byen!

soundcloud.com/kids-love-bass

MOLD ME WITH JOY (GOYO)

Mold Me With Joy, aka Kenan Dzanic er en DJ med interesse mixet med hans bakgrunn fra avantgarde Jugoslavia og det kontinentale så vel som skandinaviske klubb- og techno produksjoner i nyere tid, – så vel som verdens fem kontinenters fusion med moderne klubbmusikk.

Han liker å mixe alt organisk og elektronisk, og spiller gjerne en blanding av dyp house, organisk techno med smakebiter av funky, soul og rytmiske låter – alt fra afrobeat, funk, soul og ukjente danselåt skatter fra den svundne tid. Gjør deg klar til mange overraskelser og bli dratt med i ett dyptdykk i den glemte klubbhistorien svundne univers som til de nyeste utforskende og grenseoverskridene house og techno-utgivelser, så vel som klassiske klubblåter.

I kveld spiller han sammen med Daniel Gude på båten tilbake til Oslo, og setter stemningen klar for dansing i solnedgangen til kvelden setter inn !

Soundcloud: soundcloud.com/arms-akimbo

NOGEN LUNDE (Michael Jæger & Jose Espeland)

Jose Espeland (Burn Residency, The Villa, Gudruns, etc) og Michael Jæger (Seeds, Bassline Boutique, Hood Drunk, The Villa) slår seg sammen i dette rykende ferske konseptet.
Nogen Lunde står for å levere no-bullshit klubbopplevelser innenfor flere musikksjangere, med fokus på kommunikasjon, stemning, gode låtvalg og god teknisk utførelse.

Nogen Lunde er kjent for å sette stemnigen og denne gangen fra tidlig på dagen mens solen står høyt på båtturen ut til øyen, og vil konkurrerer om å gjøre dere mest svett før vi går i land på Husværøy for en liten piknik !

Soundcloud: soundcloud.com/nogen-lunde/…

GAB/B (GOYO // SMALL RECORDS)

Gab/B er en chilensk produsent og DJ, med base i Oslo. Gab/B er influert av sine Sør Amerikanske røtter hvor den musikalske interessen ble formet i mørke kjellere på Sør Amerikanske klubber. Gab/B betegner stilen sin som en blanding av «future house» og «dub beats». I kveld gjør han en fresh og forfriskende house & techno sett, mens båten ligger til havn på Husværøy, og dansing på båten såvel som på stranden loves. GAB/B er og en habil collage kunstner, VJ og lager plakater for GOYO.

Soundcloud: soundcloud.com/gab_bg

SNORRE & RICHARD

Snorre & Richard har den siste tiden spilt på flere utesteder i byen som Påfuglen, Skuret & på Open Air eventer. Som ett friskt pust fra havet, gleder vi oss til å ha disse unge lovende guttene med oss og sette båten i pangstart fra vi går fra havn fra Oslo og Aker Brygge, og ett godt stykke ut i fjorden ! !

Legg til ekstern kalender…