Sheep Chase labelkveld: Dark Times // FOAMMM // Outer Limit Lotus

[Bilde]

Sheep Chase Records gjester Ingensteds, og viser frem disse perlene:

DARK TIMES:
Første konsert siden helaftenen med Calvin Johnson og Broken Water i oktober i fjor. Inspirert av alt fra punk, no wave, power pop og slacker-rock har bandet formet sin egen hyperenergiske sjanger.
Bandet har siden oppstarten satt fyr på indie-Norge med flere lovende singler og hyppig radiospilling før de debuterte med albumet Give (Sheep Chase) i 2014 til stående ovasjoner og sterke anmeldelser. Utgivelsen førte til Spellemannpris-nominasjon i kategorien Indie og plata ble utropt av Natt&Dag til et av årets aller viktigste album gjennom nominasjon til Osloprisen.
De jobber nå med nytt materiale, og det vil bli en del nye låter denne kvelden. Dette kan trygt kalles en etterlengtet tilbakekomst.
www.facebook.com/darktimesoslo

FOAMMM:
I krysningspunktet mellom shoegaze og garagerock har FOAMMM markert seg tydelig på live-scenen i Oslo den siste tiden, sist som support for Fat White Family på Parkteatret. Det svevende og originale uttrykket deres har bredt om seg, og 26. august slipper de debut EPen sin. Første låt fra EPen, «There Is Somewhere You Need To Be», har allerede blitt en liten sommerhit. Dere kommer definitivt til å høre mye til FOAMMM i tiden fremover. For fans av My Bloody Valentine, Mac DeMarco, Tame Impala.
www.facebook.com/foammmband

OUTER LIMIT LOTUS:
Outer Limit Lotus er et band med røtter i rural skandinavisk undergrunn. En iskald tolkning av klassisk amerikansk ørkenrock, tungt lastet med deathrock og psykedelia. Med medlemmer fra band som Haust og Urbanoia, har de nå byttet ut det harde med det rare, og skiller seg ut i det norske musikklandskapet med sitt støyende og melodiøse weirdo-rockuttrykk. Debutalbumet kommer sein høst/vinter, men første singel er ute nå! Sjekk ut «Mirror Flash» der musikk kan strømmes. Vi lover flere saftige drypp i tiden frem mot albumet. For fans av Gun Club, Christian Death, Destruction Unit.
www.facebook.com/outerlimitlotus

ID 20
CC 150,-

Legg til ekstern kalender…