ØYANATT 2016 på Gamle Museet

[Bilde]

Smug, Burn og Klubb Loveless pres.
ALUNAGEORGE (UK)
GIRAFFAGE (US)
LOVELESS (DJ-sett)

Øyanatt inntar Gamle Museet for første gang i år, fra torsdag 11. til lørdag 13. august. Denne fredagen er det duket for kontemporær, britisk popmagi og digge California-beats, det hele under ledelse av gutta i det populære Oslobaserte klubbkonseptet Klubb Loveless.

Londonbaserte ALUNAGEORGE, med magnetiske Aluna Francis i spissen, er en av de raskest voksende stjernene på den britiske pophimmelen om dagen. Etter samarbeid med folk som Diplo, DJ Snake og Disclosure, er duoen snart klar med sitt andre album. Alunageorge besøker Oslo og Øyanatt etter å ha levert det som flere mener var den aller beste konserten på årets Coachella.

GIRAFFAGE på sin side, kommer fra California, og står for akkurat så solfylt, beats-orientert musikk som man kan forvente seg fra en cali-basert produsent med forkjærlighet for ambiente lydlandskaper og hiphop-klassikere.

Kvelden byr også på DJ-sett fra Oslos egne LOVELESS, som har gjort den futuristiske britiske popen til sin egen. Loveless har i lengre tid trukket fulle hus på sin faste kveld på Internasjonalen.

HVOR:
Gamle Museet er det tidligere Astrup Fearnley-museet. Stedet ligger i Kvadraturen (Dronningens gate 4), bare en kort gåtur fra Oslo S eller Karl Johan.

ØYANATT på Gamle Museet gjøres i samarbeid med Burn og Junkyard.
Fredagen presenteres i samarbeid med Klubb Loveless og Nora Collective.

Legg til ekstern kalender…