Studio- og mørkeromsmandag - Studentenes fotoklubb

.
Studentenes Fotoklubb har det siste året i all hemmelighet (vel, ikke egentlig) samlet seg i mørkerommet for å bedrive praktisk kunst og kultur i dunkel belysning annenhver mandag.

Vi vil nå invitere alle nysgjerrige sjeler til å ta turen nedom for å se hva vi driver med, og for å få en innføring i mørkeromsmagi og annen svartekunst. Det blir kaffe, samt mulighet til å fremkalle egen film hvis du tar den med. Filmen må være svarthvitt, ikke farve. Vi anbefaler f.eks Ilford HP5+ eller Kodak Tri-X hvis du lurer på hva du trenger. Nybegynnere vil få innstruksjon og hjelp å å framkalle film, eller lage noen enkle kopier.

Det vil stå noen fra foreningen i foajeen mellom 1900 og 1915, for å følge ikke-medlemmer ned i kjelleren. Dersom noen kommer sent, kan man spørre slottsmester (vakthavende sjef på huset) i resepsjonen til Chateu neuf om å bli låst ned i mørkerommet.

Studio vil også være åpent og tilgjengelig, og en fra klubben vil vise utstyret og la den som vil få sjansen til å prøve seg på studioblitzene og bakgrunnene.

Så møt opp i foajeen på Det Norske Studentersamfund klokken syv denne tirsdagen og kom med oss ned i kjelleren!

Legg til ekstern kalender…