JUNGELEN presenterer:BROEN, INVADER ACE og ICH BIN N!NTENDO

[Bilde]

Tre band fra tre ulike musikalske ytterpunkter går sammen på scenen for å gi deg en ganske så annerledes konsertkveld!

Låter, temaer og improvisert crazyness speiles mot et sammensurium av gullpaljetter, gamle radioer og et ekspressivt sceneshow – alt arrangert i én sammenhengende konsert. Bandene spiller med hverandre og mot hverandre, på hverandres låter og utfor hverandres komfortsoner.

Broen er en frodig miks av elementer fra brit-pop, hip-hop, jazz, Paul Simon og vest-afrikansk rytmikk. Bandet gjorde seg for alvor kjent etter det kritikerroste debut-albumet ”Yoga” sørget for å gjøre Broen til et av Norges mest spennende band.

www.facebook.com/broenbandh…

Invader Ace er et støyende Svensk-Norsk tubatechnoband med gitar, tuba og trommemaskiner kjørt gjennom en forsterkervegg bestående av 50-talls rørradioer. Etter et knippe folkekjære DIY-utgivelser, samarbeid med klubbkonsepter som Get Dancy! og en imponerende lang verdensturné, har Invader Ace sørget for å gjøre tubaen mindre ukjent for dansegulvet.

www.facebook.com/1NVADERACE…

Ich Bin N!ntendo har uante mengder attitude. Trioen blander punk med støy og leter etter innflytelser langt utenfor kjente farvann. Konsertene deres har blitt omtalt som et adrenalinkick utav en annen verden og har fått lovord slengt etter seg fra punkere, musikkanmeldere og jazz-entusiaster over hele Europa.

www.ichbinnintendo.comhttps

Hvem er så JUNGELEN? De jobber med nye lyder, nye uttrykk og har ingen respekt for konvensjonelle sjangerbåser. Musikerne som står sammen på scenen denne kvelden har gjort stor suksess med sine respektive prosjekter innenfor og utenfor våre landegrenser, med bånd til både støy-, jazz- og pop-miljøene i Skandinavia. Samtlige er aktuell med ny musikk i løpet av 2016.

CC 190,-
ID 20

Legg til ekstern kalender…