Audioglimt: Tralten Eller Utpult

Kunsthuset Wrap inviterer til en ny runde Audioglimt! Konsertserien hvor musikere fra ulik bakgrunner inviteres til å spille egenkomponerte/improviserte lydspor til en eller flere filmer. Denne gangen skal Tralten Eller Utpult legge et nytt soundtrack på storfilmen Bølgen!

Vi inviterer til konsert klokken 18.00, men obs obs, dørene åpner allerede 17.30 og da står vår rykende ferske pizza og venter på middagssultne konsertgjengere. Det blir generøse stykker til en rimelig penge, så vel som drikke i baren.

Vi forsøker å legge opp til en helaften denne kvelden, slik at de som vil kan bli med etter konserten til Bergen Assemblys gratisarrangement, Within V, i sentralbadet senere. Vi busser dit i fellesskap etter konserten.

CC: 80,-
Rabatt (studenter, arbeidsledige, kunstnere & asylsøkere): 60,-

EKSTREME TILBAKEMELDINGER ALKYMISTENE FRA NORGE: TRALTEN ELLER UTPULT

Tralten Eller Utpult har rett og slett alt. Herlig energi, gjennomført gode melodier, krystallklar produksjon og det låter ærlig talt som en plate laget av profesjonelle artister med én fot i film-soundtrack eller Broadway, og én fot midt i Oslo sentrum. Venneparet Thore og Kristoffer er faste medlemmer i andre band, og en av hovedårsakene til at livekonsertene har et særdeles godt rykte. Sammen med John laget de Tralten Eller Utpult for å få mer tid sammen. De har dratt på fjellturer for å skrive låter, og man sitter med en følelse av at det kan merkes. At fjelluften omslutter låtene, sniker seg inn i melodiene, legger seg mellom linjene og gir et lite norsk tilsnitt til et veldig amerikansk uttrykk.

Med prosjektet BØLGEN utforsker Thore, Kristoffer og John lekent og nysgjerrig ulike sjangre—ordentlig norsk storfilm og en skikkelig audiovisuell forestilling i skjønn forening.

Et av norsk musikkhistories beste i sin sjanger, det kan vi trygt slå fast. Dette er musikk å bruke tid på, og å nyte i mørke høstkvelder. Norske Tralten Eller Utpult spiller fletta av de fleste.

TRAILER:

///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
“Våre medlemmer av lysets hastighet useriøs støy trioen Tralten Eller Utpult norske stjal emnet musikkfestival var bråkete mest”
SuperDeluxe Tokyo

“It takes a long while before they get into it, and they rather quickly end up in un-imaginativeness. The guitarists play for their lives, desperately trying to follow the drummer, but without any plan. Is it improvisation? These guys can’t be schooled, it just feels too random. A “funny” show, at least for the band…"
Elena Wolay / Sound Of Music (Elena Wolay is a Swedish entertainment personality, DJ, cabaret dancer, blogger and night club concept developer)
///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
www.traltenellerutpult.com
www.soundcloud.com/traltenellerutpult

Kommende Audioglimt På Wrap:
30.09//Tralten Eller Utpult//Bølgen

28.10//Hasselberg/Vinje //Apollo 17 (Full Trip)

18.11//Karen Skog Orkester//Cave of Forgotton Dreams

DEC//JULESPESIAL TBA

Prosjektet Wrap er støttet av Bergen Kommune-Seksjon for kunst og kultur, Hordaland Fylkeskommune- Kulturelt utviklingsprogram og Regionale bygg, Norsk kulturråd-Rom for kunst, Tverrfaglige tiltak og Arrangørstøtte musikk, Musikkutstyrsordningen og Stiftelsen Fritt Ord.

Legg til ekstern kalender…