Oslo Korfestival: Skrimmel Skrammel (gratis!)

[Bilde]

Gjennom hemmelige portaler kommer Hans-Petter, Morten, Kim og Kjærand til Skrimmel Skrammel. Dette er en magisk lekeverden der de kan leke, løse oppgaver, synge og danse, og her finnes blant annet det mystiske orakelet Mr. Mysterioso. Men Skrimmel Skrammel er ikke bare moro, for mellom to av dørene gutta bruker for å komme til denne magiske verdenen finnes Gammelkanten, og den har de lest at er farlig!

Skrimmel Skrammel er for mange et kjært minne fra NRK barne-tv. Serien engasjerte alle generasjoner med sitt «magiske og fargerike sted for sang og musikkglede », med forskjellige musikktyper som blant annet rap, rock, opera og folkemusikk.

Showgruppa bak Skrimmel Skrammel er Cheezy Keys som har opptrådt sammen siden 1999. Alle har dans- og musikkutdanning fra
inn- og utland. Gruppa har solid erfaring fra norske og internasjonale musikal- og revyscener, og har spilt og sunget for utsolgte hus i Norge de siste årene. Skrimmel Skrammel har gjestet en rekke av Norges store teatre – eksempelvis gjennom en hel høst på Chat Noir, foruten de store fornøyelsesparkene som Tusenfryd og Hunderfossen. De har også blant annet opprådt på festivalene Kraftfestivalen i Askim og Momarkedet.

Legg til ekstern kalender…