En frenetisk aften

Velkommen til en frenetisk aften på PrøveRommet
mandag 6. november fra klokken 20.00 – 01.00

- Sturla Grøvlen presenterer fotoserien “Business as usual”. Serien handler om en sinnsstemning, om det å være “lost”, om å ikke finne sitt rette element og uten å se hvor man vil ende opp. Samtidig er det en humoristisk fortelling om å gå seg (langt langt) bort. I tillegg vil han vise en videoinstallasjon.

- Kortfilmen Deprived ble ikke vist sist PrøveRommet grunnet teknisk svikt, så vi prøver igjen. Dette er en film som omhandler handlinger uten tilknytning til rase, religion eller til et konkret sted, men som skaper en overgriper og et offer. Regi og manus ved Thorleif Linhave Bamle og produksjon ved Yesbox Productions.

- En helt improvisert trommesolo, muligens med innslag av små stykker utøveren har jobbet med, blir fremført av Øyvind Skarbø. Det strekker seg fra tydelig rytmiske og kanskje også melodiske saker, til lydlandskap.

- Studentteateret Immaturus viser utdrag fra “Et slag sjakk” – en forestilling som er utarbeidet gjennom workshops og improvisasjon. En spennende og humoristisk utforskning av drivkreftene bak storkriminalitetens kyniske og ubarmhjertige handlinger, sett gjennom øynene til ti unge skuespillere og en regissør.

- “Toget som (ikke) gikk” er en kortfilm som tar utgangspunkt i passivitet. En lege, en prest og en nisse er i hver sin situasjon som de ikke takler. Filmen er inspirert av en voldsepisode fra Oslo der en mann ble angrepet og slått invalid av tre ungdommer på en buss med 39 passasjerer, uten at noen hjalp mannen. Manus og regi: Sturla Grøvlen.

- KRATT spiller litt folk-aktige låter med norske tekster. Riff og harmonier havner mer i rockeavdelingen, og rytmene er latino-inspirert.

- Kristian er kveldens dj, og han vil snurre plater med synkoperte beats fra gamle skoler, så som soul, funk, reggae, jazz og hiphop…

PrøveRommet høstsesongen 2006:
20. november og 2. desember (LØRDAG).
For deltagelse kontakt: [email protected]
Åsne: 55 23 22 35 Robert: 99 45 93 88

Legg til ekstern kalender…