Bror Forsgren + Ole & Silje Huleboer // Ingensteds // 15.10.16

[Bilde]

Bror Forsgren live på Ingensteds 15 oktober.

Da Marcus Forsgren (The Lionheart Brothers, Jaga Jazzist, Silence the Foe) solodebuterte som Bror Forsgren i september i fjor, sparte han ikke på noe som helst. Som tittelen og det flotte, art deco-inspirerte coveret indikerer allerede ved første øyekast, er albumet «Narcissus» et storslagent og kompromissløst stykke popmusikk. Tapt kjærlighet, uskyld og gudstro er alle viktige elementer i universet Bror Forsgren har skapt på «Narcissus». Arrangementene, hvor selveste Trondheimssolistene står for orkestreringen, er storslagne og intrikate.

- Jeg har alltid drømt om å gjøre et album med større orkestrering, men som samtidig var tidløst. Visjonen for albumet har vært å lage et verk hvor mitt naturlige pophabitat smelter sammen med det klassiske og moderne.

Albumet mottok strålende kritikker både her hjemme og i utlandet med 4/5 i både Finacial Times og The Sunday Express. Dagbladet mente at Marcus Forsgren “beviser igjen han er er blant landets toneangivende låtskrivere”.
www.dagbladet.no/2015/09/27…

I sommer spilte Bror Forsgren live med TrondheimSolistene under Musikkfestuka i Bodø til strålende mottagelse. Avisen Bodø Nu mente at Bror Forsgren “tar popen til et nytt nivå”.
bodonu.no/tar-popen-til-et-…

www.brorforsgren.com
www.facebook.com/brorforsgren

Ole & Silje Huleboer består av sangeren Silje Høgevold og gitarist/korist Ole Øvstedal. I en årrekke har de spilt intime og høyt skattede duokonserter basert rundt Høgevolds unike, urpresise vokal og Øvstedals detaljerte låtskriving, samlet opp i løpet av en to tiår lang musikerkarriere i band som Euroboys, Dharma, Spirits of the Dead og KUUK.

ID: 20
CC: 160,-

Legg til ekstern kalender…