Hole Artcenter presenterer: Guillermo Silva

[Bilde]

Guillermo Silva

VERNISSAGE LØRDAG. 5. august KL. 11:00
Varer t.o.m. 13. august 2017

Utstillingen varer t.o.m 13. august Åpent: lørd: 11-16 og sønd:12-17 og onsdag-fredag 16.00-19.00

Adresse: Munchs vei 5 på Helgelandsmoen.

Hole Artcenter har gleden av å kunne presentere arbeider av Guillermo Silva født i Bogotá, Colombia 1921, død 2007.

Dette er andre gang Hole Artcenter viser arbeider av Guillermo Silva. Utstillingen som vi hadde med hans verk i 2016 var svært populær, og vi syntes det passet å ha et gjensyn med hans kunst igjen nå 10 år etter hans bortgang.

Silva er en meget ettertraktet og populær kunstner i vårt distrikt. Han har vært med å berike sommer -Norge og da spesielt Ringerike med sitt særegne og eventyraktige uttrykk. Hans verk er presentert og blitt oppkjøpt av store institusjoner og museer verden rundt. For å nevne noen så er han blant annet i Museum of Modern Art i New York, Columbia Museum of Modern Art, Metropolitan Museum of Art i New York, Philadelphia Museum of Art og en lang rekke andre steder.

Kunstneren Silva var en meget fargerik og produktiv kunstner i sitt liv og det er heldigvis fortsatt litografier og skulpturer tilgjengelig for salg.

Utrykket til Silva er både fabelaktig, fargerikt, humørfylt og surrealistisk- alt på samme tid. Dette blir igjen storstilt og eventyrlig utstilling i scensatt av Silvas etterlatte. Og denne gangen i et eventyrlig og spennende hus på Helgelandsmoen.

Vi ønsker velkommen til 2 intense helger med utvidet åpningstider og ønsker Silvas etterlatte velkomne til å presentere en kunstner som stadig lever videre i ikraft av sine utrolige arbeider.

Hole Artcenter holder utstillinger på Galleri Klevjer f.o.m. 10. juni – 24. Sept 2017

For kjøp av kunst, kontakt: Elenor m. 92 888 150 epost

[Bilde]
Guillermo Silva, “Uldarico el grande,” 67 × 79 cm, Intaglio med aquarelle

Legg til ekstern kalender…