Spesialvisning: Demning (2015) med regissørbesøk!

Demning er en av de nye norske uavhengige filmene laget utenfor det statlige støttesystemet. Sett bort fra flere festivalvisninger i inn- og utland og én kinovisning i Oslo har filmen nesten ikke vært tilgjengelig for publikum, selv om den ble kåret til ”årets film” i Natt og Dag. Vi er derfor stolte av å kunne vise Demning på stort lerret igjen! I forbindelse med filmvisningen vil regissøren og manusforfatteren Paul Tunge svare på spørsmål etter filmen.

Demning er en både lavmælt og intens film. Den omhandler to unge menn på fjelltur i de stemningsfulle bergenske byfjellene. Det kommer etter hvert frem at de kvelden før har hatt et one-night stand og har svært ulike, men like intense, følelser rundt dette. Dette gir grobunn for en psykologisk maktkamp.

Som forfilm vil vi vise kortfilmen My Friend Kills Time (2011) av Jakob Rørvik, som også kommer på besøk i forbindelse med filmen. Tittel: Demning Regissør: Paul Tunge Årstall: 2015 Land: Norge Lengde: 73 min Tittel: My Friend Kills Time Regissør: Jacob Rørvik Årstall: 2011 Land: Norge Lengde: 10 min
Legg til ekstern kalender…