Calvert // Kiné Kaborg på So!

[Bilde]

So har slagordet “for jenter som liker jenter”, men med konserter hver onsdag på So Live står musikken i fokus. Altså er kvinner/trans/menn/+ velkomne uavhengig av legning, både på scenen og i publikum!

Kiné Kaborg. Visesanger med låter fra hjertet. De handler om å leve i nuet, at trær er mer verdt enn gull og at vi må ta vare på det vi har. Rett og slett alt hun ønsker å minne seg selv på i hverdagen.

Calvert er en søskenduo fra Oslo bestående av Sarah og Marcus Calvert. De spiller ambient eksperimentell kunstpop med et kjølig nordisk sound. Med inspirasjon fra flere ulike sjangere skaper Calvert et variert og dynamisk sound med en perfekt miks av organiske og elektroniske elementer. Med direkte og ærlige tekster skildrer tekstforfatter Sarah Calvert et engasjert syn på situasjoner og følelser fra eget liv de fleste kan kjenne seg igjen i.

Calvert slapp debut albumet “could have been me” høsten 2014, og har turnert i både Norge, Europa og USA siden slippet. Nå er de i gang med album prosjektet “Året etter” der de slipper en singel i måneden i ett år.

Calvert på nett:
Facebook: www.facebook.com/Calvertoff…
Spotyfi: open.spotify.com/artist/6Hn…
Twitter / Insta: @calvertmusic
Youtube: www.youtube.com/watch?v=Emi…

Vel møtt!!

Legg til ekstern kalender…