Get Ready!

Lørdag 26. november er det endelig Get Ready! i Leiligheten på Rockefeller igjen, og vi står klare for å gi DEG en danseopplevelse av de sjeldne!

Vær beredt på scorchin’ tunes du ikke får høre noen andre steder og høy trivselsfaktor på dansegulvet. Slå deg løs til det beste fra 1960-tallets Jamaica – en fest av ska, rocksteady og tidlig reggae av ypperste kvalitet for din «dancing pleasure». Alt på originale syvtommere selvsagt.

Denne gangen får vi besøk av Rene og Arose aka Mr Cleanhead & Lady Longplayer bak platespillerne – den dynamiske duoen (fra henholdsvis Florø og Berlin!) har med seg sine hotteste plater til dansegulvets store glede. Dette blir kanonbra!

Eksklusive killers loves; rett og slett “the hottest sounds around at the hottest spot in town!” Så unn deg et besøk på byens både cooleste og triveligste klubb for en unik danseopplevelse.

“In Oslo where ravers swing, it’s the Get Ready! thing”

Som alltid er vi i Leiligheten på Rockefeller; inngang på baksiden ved konsertscenen og containeren og opp trappen. 20 års aldersgrense, 50 kroner i døren.

«We’ve got a style that’s always worthwhile!

Legg til ekstern kalender…