Innsendingsfrist til CYAN stipendutstilling

Vi ønsker å ha med så mange som mulig. Jo tidligere du sender inn søknaden din og jo mindre veggplass bildet ditt tar, jo større sjangse har du for å bli med, dersom det skulle fylles opp.

Det skal deles ut 7 forskjellige stipend til en total verdi av over 30000,- og det er åpent for alle å sende inn søknad. Bildene og søknadstekstene henges opp på en utstilling i CYAN galleri siste uke i januar.
Vi har en invitert fagjury, gjestekurator og deltakerne selv er også med og juryerer selv utstillingen. I tillegg blir også publikum invitert til å være med og juryere søknadene ved å stemme på hvem de synes burde få hvilket stipend.

[Bilde]

Som sist vil vi arrangere en åpen kveld for publikum, mandag 23.januar, der utstillerne får muligheten til å presentere seg og sitt verk. Vi vil også ha en egen deltakerkveld torsdag 26.januar, der utstillerne møtes for å diskutere utstillingen og juryere vinneren av ett av stipendene.

Fagjury og en gjestekurator vil dele ut hvert sitt utstillingsstipend.

CYAN stipendutstilling er støttet av våre trofaste sponsorer
FotoPhono Imaging, NORDphotografpy, Studio Technika, Interfoto, Japanphoto, Nordic Light International Festival of Photography og Dokumentarfestivalen DOK:17
[Bilde]

Legg til ekstern kalender…