BØNDENES BRORSKAP 2. Franske Fristelser

BØNDENES BRORSKAP
FRANSKE FRISTELSER
Bøndenes brorskap – Franske fristelser er en absurd komedie i form av et brutalt bygdedrama som blander hjemmebrent, bonderomantikk, okkultisme og absurd mytologi med dekadense og jetset-liv på den franske rivieraen.

[Bilde]

PREMIEREKVELDEN PÅ VULKAN
19.00: Dørene åpner
20.00: Premiere Bøndenes Brorskap – Franske Fristelser (filmen starter 20.00 presis)
22.00: Konsert med Astroburger og Kosmik Boogie Tribe i Pokalen

Den 16. desember er en dato med kraftige historiske røtter. På denne dagen ble Ludwig van Beethoven, Arthur C. Clarke og Liv Ullmann født. På denne dagen gir Mao i 1966 ut sin lille røde. Det er også på denne helt spesielle dagen at den første utbetalingen av kontantstøtten finner sted i 1998…
Og nå har Gudene igjen kastet sine skjebnetunge elfenbensterninger. For i stjernene er det nå skrevet at ‘Bøndenes brorskap – Franske fristelser’ skal ha sin verdenspremiere på nettopp denne gåtefulle dagen. Hekser, kabbalister og gamle taterkjerringer har i århundrer hvisket andektig om det som vil finne sted den sekstende desember 2016. Dette blir de dødelige dråpers kveld sies det. Dette blir kvelden da Brorskapet skåler med Djevelen selv. Og hvis Brorskapet ikke drikker djevelen under bordet, så vil kvelden gå over til evig natt. Nissferatus natt. Et evigvarende tussmørke der nisser, djevler og troll kaster sine forkrøplede skygger over likbleke bønder under parafinlampenes stjerneglør.

*Brorskapet trenger din støtte. *

[Bilde]

Vil du være den som svikter når nøden er størst?

Legg til ekstern kalender…