Kultur- og underholdningsquiz februar

Venner, kompiser, ukjente quizzere med et hjerte for trivia, lydspor og Nobelprisvinnere!

Da det ble mye kaos forrige gang med forsøk på å fylle de tre plassene vi så overmodig bestilte, så prøver jeg noe nytt og revolusjonært (haha) – forhåndspåmelding!

Det er plass til fem på hvert lag, så vi bestiller antall bord vi trenger. Fordi det er stor pågang og ikke helt sikkert vi får alle plassene vi vil, så er det allikevel førstemann til mølla og påmelding i tråden som vanlig. Man melder seg på ved å skrive i tråden at man gjør det, slik at vi ser når folk meldte seg på.

Påmeldinga skjer den 15., men siden det er søndag, er det sikkert mandag mailene blir lest. Så meld dere på så fort som mulig. Autopåmeldinga vår er på tre lag for tida, og hvis ingen blir sjuke, lei av quiz eller reiser bort, så håper jeg vi klarer å fylle alle laga helt opp.

TL; DR: Bli med på quiz og meld deg på alt nå!

Ellers er reglene som alltid – ikke lov å jukse (å jukse i quiz er som å jukse i kabal) og det kan være lurt å lese seg litt opp på Nobelprisvinnere, kommunesammenslåinger, bestselgere fra de siste seks månedene og høre på litt gammal musikk. Eller ikke. Vi er ikke der for å vinne, men for å quizze!

Legg til ekstern kalender…