Vi lever her

CYAN salong presenterer
Vi lever her
av Iris T. Korsnes

Utstillingen viser en kombinasjon av tegning på fotografi og en video. I kunstnerens lokalmiljø i Gamle Oslo har det forekommet store endringer i form av gentrifisering. Fotografiene representerer noen av forandringene som har skjedd og skjer i bydelen til tross for beboernes protester.
Gjennom rivningen av kulturhuset Borgen mistet mange kunstnere og musikere sine arbeidsplasser til fordel for utbyggingen av Follobanen. Det samme skjedde med plassen i St.Halvardsgate hvor det alternativet samfunnet Brækkers lå. Flere av beboerne i Gamlebyen protesterte på at de skulle fjernes og utrykte et ønske om å la dette bokollektivet få leve.

Utstillingen presiserer viktigheten med å ta vare på mangfoldet slik at mulighetene for samhold opprettholdes og ikke forsvinner i passivitet og uengasjement.

På søndag 5. februar er det duket for et åpent møte med lokale kunstnere, interesserte og engasjerte. Iris T. Korsnes snakker om bakgrunnen for utstiilingen. Alto Braveboy snakker om GSF. Wenche Hansen snakker om kunst for barn og ungdom i nærmiljøet. Mer informasjon kommer i neste nyhetsbrev.

Iris T. Korsnes har mange års erfaring med ulike former for performance, installasjoner, video og lyd i kombinasjon med teater. I de seneste årene har hun hatt en glidende overgang til bildende kunst, da primært tegning og video.

Åpningsfest fredag 3. februar kl. 18
Snakkis søndag 5. februar kl. 15-18
Åpent 4.-8. februar kl. 12-18
Stengt mandag, og ellers åpent når det er folk på CYAN kontor

CYAN salong, Jens Bjelkes gate 15, 0562 Oslo

Legg til ekstern kalender…