Spesialvisning av The Rules for Everything - Kim Hiorthøy møter Sverre Knudsen

Arthaus inviterer til spesialvisning av The Rules for Everything på Vika kino. Gjennom en allsidig karriere som kunstner, illustratør, grafisk designer, musiker, danser, forfatter, filmfotograf og nå også regissør har Kim Hiorthøy fått mange venner. Noen av dem skal han møte til samtale etter visning av filmen. Det kan du også gjøre. Velkommen!

SØNDAG 29. JANUAR: SVERRE KNUDSEN
Sverre Knudsen er forfatter og musiker, kanskje særlig kjent fra The Aller Værste! Han har skrevet romaner, poesi, dramatikk og for tv-serier. Hans siste bok er Sverre Knudsen, 1979.

Om The Rules for Everything

Storm er ti år. Når faren hennes forvinner, begynner moren å lage instruksjonsfilmer med en østeuropeisk selvhjelps-guru. Overlatt til seg selv må Storm bestemme seg for hvilke regler tilværelsen kan kokes ned til for at verden ikke skal falle helt sammen.
The Rules for Everything er en leken komedie som vakkert og filosofisk tar for seg liv og død og relasjoner. Med en blanding av humor og absurditet er dette en filmopplevelse utenom det vanlige. Dette er Kim Hiorthøys første spillefilm.

Arrangementene er et samarbeid mellom Motlys, Arthaus og Nordisk Film Kino.

Legg til ekstern kalender…