Spesialvisninger: Kim Hiorthøy møter venner

Arthaus inviterer til spesialvisninger av The Rules for Everything på Vika kino. Gjennom en allsidig karriere som kunstner, illustratør, grafisk designer, musiker, danser, forfatter, filmfotograf og nå også regissør har Kim Hiorthøy fått mange venner. Noen av dem skal han møte til samtale etter visning av filmen. Det kan du også gjøre. Velkommen!

TORSDAG 2. FEBRUAR: GEIR GULLIKSEN
Geir Gulliksen er forfatter og forlagsredaktør. Hans seneste roman er Historie om et ekteskap.

TORSDAG 9. FEBRUAR: ERLEND LOE
Erlend Loe er forfatter, manusforfatter og filmkritiker. Hans siste roman er Slutten på verden slik vi kjenner den.

SØNDAG 12. FEBRUAR: JOAKIM HAUGLAND
Joakim Haugland driver plateselskapet Smalltown Supersound som gir ut bl.a Bjørn Torske, Neneh Cherry, Dungen, André Bratten og Todd Rundgren.

TORSDAG 16. FEBRUAR: DAG JOHAN HAUGERUD
Dag Johan Haugerud er forfatter, filmregissør og bibliotekar. Hans seneste film er Det er meg du vil ha. Hans seneste roman er Enkle atonale stykker for barn.

Om The Rules for Everything

Storm er ti år. Når faren hennes forvinner, begynner moren å lage instruksjonsfilmer med en østeuropeisk selvhjelps-guru. Overlatt til seg selv må Storm bestemme seg for hvilke regler tilværelsen kan kokes ned til for at verden ikke skal falle helt sammen.

The Rules for Everything er en leken komedie som vakkert og filosofisk tar for seg liv og død og relasjoner. Med en blanding av humor og absurditet er dette en filmopplevelse utenom det vanlige. Dette er Kim Hiorthøys første spillefilm.

Arrangementene er et samarbeid mellom Motlys, arthaus og Nordisk Film Kino. Alle spesialvisningene holdes på Nordisk Film Kino Vika, sal 2 kl 18:00 på de respektive datoene.

Legg til ekstern kalender…