By:Larm Saturday - Ingensteds

By:Larm Saturday – Ingensteds
www.bylarm.no

19:00 silvester (DK)
20:00 Jakob Ogawa (NO)
21:00 Andreas Doif (NO)
22:00 Mugisho (NO)
23:00 Saint (SE)
23:30 Pandreas (NO

19:00 silvester (DK)
Det er vanskelig å plassere Silvester i en konkret sjanger. De lager popmusikk som hadde passet perfekt som soundtrack til en sommerforelskelse, men plutselig havner de avgårde inne i mørkere og mer mystiske lydbilder med hint av ambient. Det er som om hver låt lever sitt eget liv, og bestemmer selv hvor de skal han. Silvester består av vokalist Awinbeh Ayagiba, bassist Ida Duelund hansen og keyboardist Malthe Rostrup – og har forskjellig musikalsk bakgrunn, fra indie, jazz og klassisk musikk – og kombinerer enkle strukturer med komplekse elementer inn i en vellydende pop-cocktail. De ser opp til andre eksperimentelle artister som Tame Impala, Frank Ocean og Dean Blunt.

20:00 Jakob Ogawa (NO)
Den Oslobaserte artisten Jakob Ogawa (19) leter etter impulser utenfor våre landegrenser og blandet elementer fra både film, kunst og musikk. Resultatet er et forfriskende og uttrykksfullt lydbilde – en varm bris i et eller kjølig vintermørke.
Med bare to utgitte singler har Jakob allerede fått oppmerksomhet fra internasjonale trendsettere som Gold Flake Paint, Going Solo, Urban Outfitters, Noon Pacific og Clash Magazine. Sistnevnte kalte han ”a 19 year old prodigy from Norway, someone whose raw talent seems to spill past the boundaries placed in its way”.
Musikken har en bittersøt klangbunn som gjør at man sitter igjen med en fornemmelse av lengsel. Hva Jakob lengter etter er usikkert, men som lytter lengter man etter mer.

Jakob og kvartetten hans har allerede opptrådt på velansette konsertsteder som Internasjonalen og Parkteatret i Oslo. I mars blir han å se på by:Larm, og senere samme måned legger han ut på turné med LANY (US), som deres håndsplukkede oppvarmingsartist.

21:00 Andreas Doif (NO)
Singer-songwriter, multi-instrumentalist og produsent Andreas Doif, er kanskje mest kjent som den ene halvparten av hiphop-duoen Kildaphew. I november slipper han sin første singel, “Renew You”, under eget navn. Låta er en introduksjon til Andreas’ musikalske univers, som byr på en sjangermiks helt uten begrensninger. Låta gis ut på Bangles & Brass Records, som også gir musikken til kredible The Switch, KUUK og jazzmonsteret Dr. Kay. “Renew You” er selvprodusert, og Doif spiller så og si alle alle instrumenter.

22:00 Mugisho (NO)
Artisten, multiinstrumentalisten, låtskriveren og produsenten Mugisho er født i Kongo, men oppvokst i Norge. Da han var to år gammel brøt det ut borgerkrig i hjemlandet og han og søsknene ble skilt fra foreldrene. Livet tok dramatiske vendinger og først etter halvannet år ble familien gjenforent – da som flyktninger i Norge. Det var heldigvis starten på en solskinnshistorie, med mye musikk og glede hos en sammensveiset familie på ti som etablerte seg i utkanten av stor-Oslo. Familien trodde Mugisho ville velge økonomistudier, eller kanskje fotball, men selv følte at han ikke hadde noe annet valg enn å satse på musikken.

Historien om veien hans fra musikkstudier til slipp av debutsingelen Milano er nesten for god til å være sann. Musikkdesign-studenten lette seg fram til alle norske plateselskap, sendte demo på epost, og knappe to timer senere satt han i møte hos Warner Music Norway med tilbud om platekontrakt.

Mugisho samarbeidet med kid joki på det som skulle vise seg å bli debutsingelen. Og nå gleder han seg over å endelig gi ut musikk. Så får man heller diskutere om det er lov å si «endelig», når det strengt tatt er under ett år fra første demo ble sendt til debutsingelen Milano kom ut.

23:00 Saint (SE)
Saint er en gambisk artist som kom til Malmø i 2012, med kun en ryggsekk og et håp om trygghet. Musikk har alltid vært hans anker i et stormfullt liv, så blant avslag på asylsøknader, håpløse møter med sosialarbeidere, og flyktningeleirer – har musikken vært det eneste som har vært konstant og varig i livet hans.

Hans debutsingle “Chillin” ble kalt Sveriges beste raplåt i 2015, av svensk P3. Noisey beskrev hans første utgivelse (mars 2016) som den beste hip hop’en de hadde hørt på årevis.

23:30 Pandreas (NO
Pandreas from Ulsteinvik on the west coast of Norway has become one of the most promising names from the norwegain electronic scene during the last couple of years. He has caught the attention of some of the biggest and most imortant outlets, such as Pitchfork, Nowness and The Guardian. He has also preformed at the Roskilde Festival and Eurosonic, just to mention a few. We are looking forward to the release of his new EP this year, and are waiting couriusly to hear his ‘funny’ club music, and to see a brand new live show.

////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

BILLETTER / TICKETS:
ENKELTBILLETT VENUE:
250,- Tilgang til Ingensteds og Bortenfor hele kvelden. Begrenset antall plasser.

DAGSPASS:
490,- + bill.avg. = Tilgang til alle konsertene på alle by:Larm-scener denne kvelden.

FESTIVALPASS:
990,- + bill.avg. = Tilgang til alle konsertene på alle scener i tre dager. Kjøpes her: www.ticketmaster.no/event/f… 2-4- mars-2017- billetter/517865

Legg til ekstern kalender…