Kutyas og The Skullingtons på NO 53 (Gratis inngang)

[Bilde]
Den dynamiske duoen er tilbake!
Nok en gang slår pop punkerne ifra Hønefoss og desert rockerne ifra Oslo seg sammen og går inn for å skape nok en rock n roll aften denne verden ikke har sett maken til!
Denne gangen vender vi nebb og snute mot NO 53 i Oslo og vi gjør oss klare til å filleriste vinterkulden ut av kroppene deres med litt deilig rock n roll i forksjellige former. Møt opp og lag liv!

Nedenfor følger litt info om bandene:

KUTYAS er et band fra Oslo som har spilt sammen siden 2014 og består av fire unge menn som har kjent hverandre i godt og vel ti år. De henter inspirasjon fra ørkenen, knuste hjerter, vakre melodier og det meste som er deilig med rock. Med sine sære tekster og en spilleglede av en annen planet står Kutyas klare for å ta deg vekk fra alt som vil deg vondt i verden.

Instagram: kutyasband
Facebook: www.facebook.com/Kutyasband/
Bandcamp: www.kutyas.bandcamp.com

THE SKULLINGTONS kommer ifra de dype skoger i Hønefoss og er et punk rock band bestående av fem stramme herremenn, som har vært aktive siden September 2014.
De spiller kjapp, energisk og cathcy punk rock, inspirert av “old school” punk rock. Tekstene er enkle og poppete, og omhandler alt ifra forelskelse, zombie utbrudd, porno stjerner og gale eks-kjærester.
De har så langt spilt inn to EPer “FIRST BLOOD” (2015) og “SLOPPY SECONDS” (2016).

Sjekk dem ut her:
Instagram: theskullingtons
Facebook: www.facebook.com/theskullin…
Bandcamp: www.theskullingtons.bandcam…

Legg til ekstern kalender…