Klubb Oslo Pix: Gratis filmvisning av Kjempen med regissørbesøk!

[Bilde]

GRATIS FØRPREMIERE!

Oslo Pix er hovedstadens nye internasjonale filmfestival, som skal gi byen det beste innen europeisk og nord-amerikansk film. Første festival går av stabelen 8.-13. juni, men vi er utålmodige og varmer opp med en rekke gratis arrangementer i tiden opp mot festival.

Torsdag 16.mars inviterer Oslo Pix i samarbeid med Nordisk Film Kino og Fidalgo til andre utgave av Klubb Oslo Pix med førpremiere på KJEMPEN, en etterlengtet spillefilmdebut fra den kritikerroste regissøren Johannes Nyholm. Filmen har allerede revet med seg priser på en rekke filmfestivaler og tok hjem hele tre Guldbagger i Sverige. Nyholm tar også turen innom Saga for en prat i forkant av visninga.

OM KJEMPEN
Kjempen er en hjerteskjærende og varm komedie om en annerledes hverdagshelt. Richard er født autistisk og deformert, tatt fra moren sin i tidlig alder og lever for å spille boule. Nå, 30 år senere, er han fast bestemt på å nå drømmen om å vinne Nordisk mesterskap og vende tilbake til mammaen sin. Som hjelp har han klubbkompisen Roland, tre klumper i ekte gull og en 50 meter høy kjempe.

Regissør Johannes Nyholm har tidligere laget prisbelønte kortfilmer som “Las Palmas” og “Puppetboy”. Med spillefilmsdebuten KJEMPEN fortsetter han å utvikle sitt filmatiske univers.

For mer info om Oslo Pix, følg oss på Facebook: www.facebook.com/oslopix

Huk av også de andre Klubb Oslo Pix-eventene i kalenderen allerede nå:
- Torsdag 20 april: Følg med for tittel.
- Tirsdag 23. april: Programslipp med noko attåt.

[Bilde]

Legg til ekstern kalender…