KAMMERJAMMER: Susanna og David Wallumrød

Bugge, Pål & Kent inviterer til
KAMMERJAMMERARNE NORDHEIMS FENDER RHODES
med SUSANNA og DAVID WALLUMRØD
onsdag 19. april fra kl. 18
Grus Grus (baren i 2.etasje på Tranen)

LIVESETT 1 – kl. 19:00
LIVESETT 2 – kl. 21:30

Foto: Susanna og David Wallumrød, av Anne Valeur

Vi benytter Lofthus’ rørforsterkede lydanlegg i den lille “speak easy”-aktige baren og har dessuten et helt spesielt klenodium av et tangentinstrument til vår disposisjon; et nydelig, originalt Fender Rhodes fra 1978 som har tilhørt Arne Nordheim som Lofthus Samvirkelag har fått fatt på for anledninger som denne.

Bugge Wesseltoft, Pål Strangefruit og Kent Horne har plukket plater tilpasset anledningen som spilles mellom (tangent)slagene.

SUSANNA OG DAVID
…er søskenbarn, de har spilt sammen nå og da igjennom oppvekst og tenårene. De hadde et band sammen som aldri forlot øvingsrommet, og de spilte én sagnomsust konsert som duo på Mono i Oslo tidlig på 2000-tallet.

Etter mange år, albumutgivelser og konserter for begge – David som en av Norges mest brukte keyboardister med artister som Bjørn Eidsvåg, Odd Nordstoga og Knut Reiersrud og egne band som Spirit In The Dark, og Susanna som artist med egne prosjekter (tidligere Susanna and the Magical Orchestra, nå kun som Susanna), har de endelig kommet sammen igjen.

Den 19. april spiller de en drøss favorittlåter av Leonard Cohen, Joni Mitchell, Emmylou Harris og Tom Waits + noen overraskelser på den lille, nyåpnede baren Grus Grus i annen etasje hos Lofthus Samvirkelag (Tranen) på Alexander Kiellands plass.

16.00 Dørene åpnes
18.00 Platesnurr
19.00 Første livesett
20.00 Platesnurr
20.30 Dørene åpnes for publikum til andre livesett
21.30 Andre livesett
22.30 Platesnurr
24.00 Dørene lukkes

Legg til ekstern kalender…