MORNING BEAT - GREEN EXTREME

Morning. Beat. Goes. GREEN.

Eller, hakket mer enn før i alle fall.

Vi har som mål å skape et trygt miljø å danse og feste og ha det superkult i, ikke bare for deg, ikke bare for oss, ikke bare for de som går forbi på gata og bestemmer seg for å slenge seg med på festen, men også for planeten vår, Moder Jord selv!

Derfor har vi dedikert en hel Morning Beat til kunsten å være grønn; vi vil ha besøk fra aktører som har produkter eller tankeganger vi synes er ganske snasne (disse bekreftes etterhvert), vi har servering som er bærekraftig, økologisk, vegansk og sunn for både kropp og sjel og miljø, og vi har selvfølgelig musikk ved et dansegulv hvor man kan dele av seg selv, sin glede og energi, og spre kjærlighet og smil og finne nye venner.

Denne gangen har vi vært så heldig at vi har fått tak i CRUSSEN som skal stå ved miksebrettet!

På den offisielle facebook-siden hans står:
‘Jeg hopper hode først inn i opplevelser og ser, lukter, hører, smaker, lytter og føler og lar inntrykkene marinere i nysgjerrighet, latter og tankefullhet frem til de eksploderer ut av fingertuppene. Noen ganger blir jeg overrasket – mest så smiler jeg.’

….trenger vi si mer?

soundcloud.com/crussen

Og som før har vi våre to nydelige vakre herlig residents,

ANDERS LYNGEN;
Han startet med å produsere hip-hop beats, men det gikk fort over til alt fra disco og cumbia til house og techno. Som de fleste andre produsenter, ble DJing både en måte å spille eget materiale, og en måte å kommunisere på.
Det siste året har han dukket oftere opp bak cd og vinylspillere, med indiefestivaler i Trondheim, kjellerklubber i Praha og klubber over alt i hele Oslo – fra Karusell til Oslovelo, med residens på Cafe Sør.
Forvent alt fra ketapop, støvete house, techno til disco med overraskelser.

PAUL WHITE;
Siden han flyttet til Norge i 2007, har Paul bygd et navn for seg selv både som DJ og promotør innenfor Oslos elektronika miljø. Han har spilt med artister som Boys Noize, Taiki Nulight, Chris Lorenzo, Hostage og Kill Frenzy, og i 2016 har han holdt fortet som resident DJ på en av Oslos mest prominente underground klubber, The Villa. Han har også spilt på flere festivaler, inkludert Lost Village i Storbritannia og Midnight Sun ved Lofoten.
Paul spiller house, techno, breakbeats og old school elektronika, så godt som garage, tech house og alt annet han kan skvise inn til en magisk time med musikk!

Som før har vi billett med og uten frokost.

Legg til ekstern kalender…