AMANDA KAMARA – moderne og utadvent Soul-stjerneskudd

[Bilde]

«Trønderjenta Amanda Kamara (23) er oppvokst i den lille rockebyen Namsos, men med egen musikk går hun i en annen retning. Hun utviklet tidlig stor interesse for musikk og begynte å skrive sanger som 9-åring. Og med forbilder som Aretha Franklin og Alicia Keys var Amanda klar på at soulen ikke lenger fikk den oppmerksomheten den fortjente.

Med en evne til å hente inspirasjon fra ulike hold og en drøm om å skape aktuell soul-musikk, skulle det å finne det riktige soundet ta tid. Og Amanda Kamara har brukt tiden godt. Resultatet er ærlige tekster med fengende melodier. Og et lekent, organisk lydbilde som treffer innerst i sjela. Musikken hennes har blitt sammenlignet med blant annet Lianne La Havas og John Legend.
Amanda Kamara og bandet har holdt flere konserter den siste tiden og med sin utadvendte spillemåte har de allerede fått et trofast publikum. Amanda har også holdt julekonserter med gospel, soul og funk-musikk i fokus de to siste årene til gode anmeldelser.

24. mars ga Amanda Kamara ut sin første singel «Limbo» som Namdalsavisa med terningkast 5 kalte «Løfterik og moderne soul i passende pop-innpakning».

1. juni vil Amanda og bandet presentere mer ny musikk på Gamla. Velkommen!»

WEB
FACEBOOK
SPOTIFY
INSTAGRAM
YOUTUBE

Legg til ekstern kalender…