The Great Pink Floyd Show: Pulse of Floyd

[Bilde]

Pulse Of Floyd er Norges største turneproduksjon, og gir publikum en storslagen og påkostet Pink Floyd-opplevelse med høydepunkter fra deres store låtkatalog. Med tre korister, to keyboardister, to gitarister, vokalist, bassist, saxofonist og et omfattende perkusjonsoppsett som også omfatter kirkeklokke (!) er det klart at dette må være et av Europas beste Floyd-tributeband. Nå inngår de et spektakulært samarbeid med 40 musikere i Forsvarets stabsmusikkorps i en nærmest symfonisk oppsetting av Pink Floyds aller beste slagere. Musikken er spesialarrangert for den utvidede besetningen av oberstløytnant Lars Erik Gudim.

[Bilde]

En audiovisuell sensasjon
Konseptet til Pulse Of Floyd er i størst mulig grad å gjenskape den magiske stemningen som kjennetegner Pink Floyds konsertunivers. Publikum kan forvente et sensasjonelt show som tilbyr en autentisk Pink Floyd-opplevelse hvor alle kjente elementer er med. Musikken akkompagneres av et imponerende lys-, lyd- og lasershow.

[Bilde]

Repertoaret har bandet i utstrakt grad hentet fra The Wall, The Division Bell, A Momementary Lapse Of Reason og Wish You Were Here. I tillegg har bandet innstudert materialet fra The Dark Side Of The Moon – kåret til verdens beste utgivelse en rekke ganger.

Supportband: Hayde Bluegrass Orchestra
Hayde Bluegrass Orchestra holder til i Oslo med en besetning som består av fele, banjo, gitar, mandolin, dobro, ståbass og tidvis også accordion. Sjangertro er det også mye vokalharmonier i musikken. Bluegrass en stilretning innen countrymusikk, og er en videreutvikling av “oldtime”-musikken fra Appalachene i USA. Bluegrass er også inspirert av jazz, blues og gospel.

Legg til ekstern kalender…