Gutterball 2017

Fredag:

The Cavemen (NZ)

- Fire fæle fyrer fra Auckland, New Zeeland med felles interesse for fuzzfylt rock fra 50 og 60 tallet, skapte dette monsteret av et band i 2012. I 2015 flyttet de til England og har nå fått det for seg at de skal besudle Europa med sin primale garasjepunk. Vi gleder oss stort til å se denne gjengen i Skandinavia for første gang.

www.facebook.com/thecavemennz/
youtu.be/67dJ-E61AcY

HRPS (STFLD)

- Antipunk fra ytre Østfold. Fuzz, bazz og mye skriking og en god bøtte absurditet. Og ikke nok med det, dette blir releasefest for deres nye langspiller.
www.facebook.com/HRPS666/
youtu.be/-bDIbQ69vh4

The Sex Organs (CH/NL)

- Intergalaktisk sex ‘n’roll. Disse to vesenene fra det ytre rom, bevæpnet med trommer og gitar, spiller vill trash-garage som garantert vil trigge dine villeste erotiske lyster…
www.facebook.com/theOrgans/
youtu.be/wRnOBV6NL-s

Lørdag: Les Grys-Grys (FR)

- Forbered deg til å bli forflyttet tilbake til 1965. Frenetisk R’n’B spilt av en gjeng lømler fra Montpellier som dundrer gjennom Back From The Grave katalogen med fuzzpedalen på 11.
www.facebook.com/LesGrysGrys/

Muck And The Mires (US)

- Denne gjengen fra Boston blander lyden av The Beatles I ’66 med Ramones i ’77. Det konstant turnerende bandet har holdt det gående siden 2001 og har ikke tenkt å slutte på veldig lenge.
www.facebook.com/muckandthe…
youtu.be/s_lZUI5vnKk

The Cheating Hearts (GER)

- Fra de skumle, klissete gatene I St. Pauli – Hamburg kryper denne duoen inn på deg. Klar for å levere soundtracket til ditt neste brudd med kjæresten. Primitiv rock’n’roll i gata til The Gories.
www.facebook.com/pg/thechea…
youtu.be/Tkuna3uXbdE

Festivalbillett; fre+lør: Kr. 425,- inkl. billettavgift. (BUDGET ROCK) Dagsbilletter: 225,- + avgift (slippes senere) Husk også: Forfest på Last Train, torsdag med Fezz (S) og Boogietraps (HLDN)

www.facebook.com/events/264…

Ettermiddagskonsert, lørdag, i bakgården på Revolver med Perry Dear and The Deerstalkers

www.facebook.com/events/170… 835166!

Legg til ekstern kalender…