Cecilia Flaten / Heritage / 2. til 15. september 2017

Cecilia Flaten er det magiske lysets formidler… Denne poetiske, chilenske maleren presenterer arbeider som kan oppleves som en meditasjon over noen av naturens aller vakreste elementer. Landskapene er inspirert av nordlyset, midnattssolen, arktis og også Patagonias eventyrlige lys.

I begynnelsen var hennes tilnærming til maleriet uskyldig og lekent. Dette kommer tydelig fram i hennes naive verk. Inn i et mer modent stadium begynte Flaten å arbeide med olje, et medium som hun føler gir henne den stabiliteten og det uttrykket hun søker. Slik kan hun presentere ordene, mytene og drømmene som ligger i hennes sinn. Og i hennes blod – hennes Skandinaviske forfedre er kilde til stor inspirasjon og utstillingen har fått navnet “Heritage”. De siste 15 årene har hun også jobbet med en ny teknikk, en blanding av olje og pigment av Lapislazuli, den blå steinen i Chile.

Cecilia Flatens malerier finnes i Santiago, New York, Leipzig, Barcelona, Viena, Oslo, Paris, Lisboa, Buenos Aires, Miami og Dallas.

Velkommen til vernissage lørdag 2. september kl. 15.00.
Åpningstider ellers: Onsdag til søndag 13.00 til 17.00.

Legg til ekstern kalender…