Nordgarden releasekonsert

PLATA
Den nye plata ”Changes” ble spilt inn vinteren 2017 hos Paradiso Studio i Oslo med Christian Engfelt og Markus Forsgren bak spakene. Ideen bak plata var hovedsaklig å spille inn musikken live slik som man gjorde i gamle dager – dvs hele bandet samtidig med ett eller maks to takes. Med klare referanser til plater av artister som Ryan Adams, Norah Jones og the Band skulle det skapes en drivende og organisk lyd. Det ble i tillegg arrangert stryk med Lise Voldsdal, blås med Erik Johannessen og kor med Rikke Normann og Sisi Sumbundu

Resultatet har blitt en varm, drivende og melodisk plate med ti sterke nye låter som befinner seg i landet folk, country og blues. Fire av sangene har blitt skrevet sammen med Claudia Scott og Johanna Demker. De to første singlene har allerede blitt listet og spilt mye på NRK P1 denne våren og kan også høres her på SPOTIFY:
”Wide Open Spaces”:
open.spotify.com/track/3hWO…
“You Must Be the Change”:
open.spotify.com/track/5Mrg…

BANDET
Med seg denne aftenen har Nordgarden med et kremlag fra øverste hylle av norske musikere. Disse var også med på selve innspillingen av plata:

Yngve Jordalen – kontrabass // Henrik Mosnes – piano & Hammond B3 // Trym Gjermundbo – trommer & perkusjon // Erik Johannessen – trombone // Atle Nymo – tenor & barriton saksofon.

Dette blir en storartet aften med topp stemning og et fantastisk artisteri. Det er også første gang Nordgarden slippes på vinyl så vi gleder oss stort!

Web: www.nordgarden.info

ID: 20 år
CC: 200,- (ordinær) / 120,- (student)
Dørene åpner 20:00.

Billetter kan kjøpes på Ticketmaster:
www.ticketmaster.no/event/5…

Legg til ekstern kalender…