Panda Panda // Ingensteds // 16. september + Supp: Samū

[Bilde]

Panda Panda

Med utgivelsen “Millions EP”, utgitt på det Trondheimsbaserte plateselskapet Riot Factory, markerte Panda Panda seg i 2016 som et friskt pust på Norges indie-scene, med styggfine låter og et voldsomt live-show. Bandet høstet svært gode kritikker både fra norsk og internasjonal presse, og spilte på prestisjetunge festivaler som Pstereo, UKA og Trondheim Calling.

Der “Millions EP” viste klare referanser til shoegaze-helter som Sonic Youth og My Bloody Valentine, kommer Panda Panda nå rett fra studio med et album som lukter mistenkelig sterkt av syre, eklektiske stesøsken og nyslipte samurai-sverd. Her får lytteren mer av alt; det blir enda slackere, enda vakrere, enda styggere og enda mer Panda Panda.
-
Samū
Samū spleiser 60-tallet med 80-tallet gjennom sin kjærlighetsfikserte og tilsynelatende naive popmusikk; tekster om hjertesorg og håpløshet kamufleres av en varm, betryggende lydverden, ikke heeelt blottet for nostalgi og melankoli.

Med sine to singler “How it Works” og “In My Head”, har samū høstet ros og markert seg som en interessant blomst i popfloraen. NÅ med ny synthist og demoer til debutplate klare!

ID 20
CC 170,- Ink. AVG

Legg til ekstern kalender…