GARAGE-ROCK BONANZA & HARD-ROCK DESSERT m/ Space Electric + No Fun + Strychnine

[Bilde]

SPACE ELECTRIC
har spilt på diverse scener som Popsenteret, Mono, Gloria Flames, Aye Aye Club etc.

Space Electric is a six-piece rock band located in Oslo, Norway.
They have just released their first singles ‘Days Are Ending’ & ‘Trance’, the first tracks from their coming album, to arrive later this year.

The singles feature vocalist Bjørnar Mikkelsen’s powerful voice singing of philosophical struggle over apocalyptic guitars, spacey Moog synthesizers, groovy bass riffing and thunderous drums.
WEB FACEBOOK SPOTIFY TIDAL

[Bilde]

NO FUN
I vår var No Fun med på å fylle Mono til bredden for å feire Iggy Pop på 70-årsdagen, med Jonas Skybakmoen som gjestevokalist og Michael Krohn blant de andre artistene på scenen. Bandet spiller utelukkende The Stooges, og gir deg lyden av urpunken som oppsto i Detroit Rock City på slutten av 60-tallet. Tidligere har de også fylt både Last Train og Crossroads, og varmet opp for Glen Matlock fra Sex Pistols.
FACEBOOK

[Bilde]

STRYCHNINE
er et rett-på-spikeren coverband som hyller sine helter i The Sonics. 60s garasjemoro på sitt raffeste. En god anledning til å drikke masse øl mens du tramper takten.»
-Dagbladet, 2006.

Strychnine er, såvidt vi vet, Norges eneste Sonics tributeband. Et helstøpt partyband som etterlater publikum svette og lykkelige. Primalskrik, høy gitarføring, en pumpende rytmeseksjon, bakoversleik, dress og myggjagere er noen stikkord for et høyenergisk rock’n’roll show som det er vanskelig å stå stille og høre på!

Bandet har holdt det gående siden 2002 og gir seg ikke med å spre The Sonics sitt hylende gospel.
FACEBOOK

Legg til ekstern kalender…