Utstilling: "Sisters" (ISL)

Galleri Schaeffers Gate 5 presenterer
“Sisters”
Berglind Ágústsdóttir
Unnur Andrea Einarsdóttir

blandet media

utstilling 5.-7. oktober
Vernissage torsdag 5. oktober 6-8
spesiell live musikk forestilling lørdag 7. oktober 6-8pm

“Sisters” er en popup-utstilling av verk av internasjonalt anerkjente islandske kunstnere Berglind Ágústdóttir og Unnur Andrea Einarsdottir

BERGLIND ÁGÚSTSDÓTTIR

Berglind Ágústsdóttir ble ferdig utdannet i fra Kunstakademiets Island i 2003. Hun har siden vært aktiv innen kunstscenen både internasjonalt og internasjonalt. Berglinds engasjement med kunsten inkluderer å være evenement vert, kurator, musiker og kunstner. Berglind har vist sin kunst og spilte sin musikk rundt om i verden. Det er ingen tvil om at hennes kunst er parret med utseendet og holdningen i det daglige livet, hvor hun bruker farge, mønster, leker og fotografier for å uttrykke hennes sak om hjertet. Hun jobber med ytelse, musikk og installasjon.
Berglind bor og jobber for tiden i Berlin.

https://www.facebook.com/berglind.agustsdottir

UNNUR ANDREA EINARSDÓTTIR

Unnur Andrea Einarsdóttir ble født i Reyjavik, Island i 1981. Hun ble ferdig utdanneti fra det islandske kunstakademiet i 2005, med en B.A. grad i kunst. Siden oppgraderingen har hennes arbeid hovedsakelig vært fokusert på video, ytelse og installasjon, og bruker ofte opprinnelig musikk som en sentral faktor i arbeidet hennes. Hun har deltatt i en rekke utstillinger og kunstrelaterte arrangementer på Island. Hennes arbeid har også reist betydelig og har blitt vist i rundt 30 land over hele verden.

Bortsett fra å arbeide som kunstner, er Unnur Andreas tvilling lidenskap musikk. Siden hun begynte i tjueårene, har hun sunget og utøvd med mange band og musikere. I de senere årene har hun fokusert på å produsere sin egen musikk og skal snart slippe sitt første soloalbum under artistnavnet Prince Heka. Hun jobber for tiden med et akustisk prosjekt når tiden tillater det. Unnur Andrea bor og arbeider i både Berlin og Trondheim, Norge.

http://www.unnurandrea.net/

Legg til ekstern kalender…