ULYDIG: Katie Keller + Supp: lilleStine

ULYDIG presenterer Katie Keller 14. oktober på Betong, Chateau Neuf! Support for kvelden er lilleStine!

Katie Keller
Med sitt rå, sexy og direkte uttrykk gjør Katie Keller seg til en bemerkelsesverdig artist i den danske musikkbransjen. Katie har alltid visst at hun skulle arbeide med musikk og har brukt det som et frirom og verktøy gjennom perioder i livet sitt. Hun er ikke redd for å drømme stort og internasjonalt.

Hun ga nylig ut singelen «Erstatning», hvor hun kommer med en ny lyd, som hun mener hun føler seg mer hjemme i. «Erstatning handler om hvis du er lei av livet ditt slik det er nå, og har behov for en pause, enten det gjelder et forhold, dop eller annet, så la meg komme og være din erstatning for hva enn som pleide å gjøre deg høy. I selve lyrikken har vi valgt å bruke det maskuline og feminine opp mot hverandre».

lilleStine
Artisten og låtskriveren lilleStine er født og oppvokst på Vestlandet, hvor hun brukte mye tid på å jobbe med musikk. Hennes første singel «Alle Vet» ble utpekt som en av de beste norske utgivelsene av Spotify i 2016. Singelen «Jeg Lover Deg», utgitt i januar i år, er hennes andre singel.

I tillegg til å jobbe med sin egen debut EP, er hun også medlem av bergensgruppa Norsk Tiger, som siden 2012 har utgitt seks singler og to album.

Legg til ekstern kalender…