Airdust & Synne Amanda Salvesen + Klangverkstedet

[Bilde]

Det er tid for en kveld med deilig popmusikk på Ila!
I anledning høstmørket byr vi på det finurlige Klangverkstedet og den nydelige trioen Airdust med analog visuell medvirkning fra Synne Amanda Salvesen.

AIRDUST:
Ivar Myrset Asheim – trommer, sample-pad
Martin Lie Svendsen – gitar, synth
Sander Eriksen Nordahl – gitar
Synne Amanda Salvesen – live overhead projeksjon

Disse fabelaktige musikerne driver på med jazz som ikke er jazz, i mange herlige konstellasjoner. Airdust er en av dem: en håndfast og tonal type improvisert musikk med tydelige strukturer og skranglete beats – de finner rett og slett på vakre låter som fester seg til frontallappen din og gjør deg glad. Disse folka har skikkelig teft for fengende, nostalgiske klanger og melodier. Du har kanskje hørt dem spille før, i band som Les Casanovas, Matona Afdahl Group, Pangpang, Billy Meier, eller samū.
Som om det ikke var nok, tar de med seg Synne Amanda Salvesen, som studerer grafisk design og illustrasjon ved KHiO, og som stadig støtes på i Oslos musikalske undergrunnsscene. Synne skal “spille” på overhead denne kvelden og det gleder vi oss naturligvis til!

Lytt:
soundcloud.com/air-dust/set…

KLANGVERKSTEDET:
Anthony Barratt komponerer og designer musikk for film og teater, er medlem i S.L.Y.C. og Je Suis Animal, men lager også musikk som han utgir sjæl under Klangverkstedets romslige navn. Ofte høres det ut som varm og knudrete instrumentalmusikk som både er skikkelig gammal og laga i framtiden på samme tid. Han holder ofte i loddebolten og bruker mye tid med kassettspillere, synthmoduler og katten sin. Han tar med seg Tandberg’ene sine og muligens en video (og kanskje katten hvis vi ber ekstra pent?) til Ila den 9. november, og det er vi skikkelig glade for!
Lytt:
soundcloud.com/klangverkstedet

Legg til ekstern kalender…