LilleOrd - Opplesning

LilleOrd er et nytt nisje-event med ulike tekst fremføringer, en gang i måneden.
[Bilde]

INGEBJØRG SEIP – Dikt

Ingebjørg Seip er professor i filosofi v/ Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet i Trondheim og fortfatter av en rekke faglige publikasjoner. Men foretrekker å være håndverker, fjellklatrer, padler helst mot åpent hav og debuterer her og nå som poet.

ULRIK FARESTAD – Dikt

Ulrik Farestad har utgitt diktsamlingene “Støv, stjerner, piksler” (2013) og “Sangen og katastrofen” (2017), begge på Bokvennen forlag.

ODA AUNAN – Slampoesi

Oda Aunan avsluttet sin Master i teaterfag ved Kunsthøgskolen og grunnutdanning som skuespiller fra Western Academy of Performing Arts i Australia. Der jobbet hun med flere australske grupper som medskaper og skuespiller og har vært på turne på Fringe-festivaler i Australia, Canada, USA og Europa. Oda har jobbet med figurteater med kompanier som Spare Parts Puppet Theater og Levende Dukker. Høsten 2016 hadde hun vising på sitt selvskrevne solostykke Utreise på SoriaLabfestivalen. Det siste året har hun vært en del av Oslos Spoken word / Slamscene og har fremført egne tekster på Cafeteateret, Uhørt, Tinderdialogene og [Bilde]

MIKKEL ØYEN – Tekst

Mikkel Øyen er en 39 år gammel Oslomann som jobber som skolebibliotekar. Driver litteratureventet Splittet Kjerne, 10 års jubileum neste år. Jeg har en podcast som heter Mikkel Øyen fra Skøyen og synger/skriver tekster i hardcoreduoen Evig Elskov.

HAJOKEN – Rapper

Hajoken er rapper i Tonna Brix og Evneverk, gitt ut og produsert musikk. Skrevet tekster siden 1998 og bla. startet en voldsforebyggende kampanje med navn Vendepunkt som han har reist rundt i landet og holdt over 400 foredrag med konsert til. Hajoken driver også visuell kunst med bakgrunn fra Oslo tegne og maleskole og Strykejernet kunstskole.

NILS AMUND RAKNERUD – Dikt

Nils Amund er først og fremst «verdensberømt» for sine mangeårige tekster på baksiden av Klassekampen, men har også begått romaner, dikt og diverse. Pensjonert allsidig altmuligmann og pappa’n til DonMartin

MARIA MØRKRID – Tekst

Maria Mørkrid

[Bilde]

Fri inngang – hatten går!

[Bilde]

Legg til ekstern kalender…
#Tekst, #slam, #dikt, #rap